Spalatorie Curatatorie Alba Iulia

TRANSILVANIA SERVICII CLADIRI

Spalatorie Curatatorie Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Alba Iulia: TRANSILVANIA SERVICII CLADIRI.

Despre Noi

TRANSILVANIA SERVICII CLADIRI SRL
SPALARE - CURATARE MOCHETE SI COVOARE
SPALARE MECANIZATA SI RECONDITIONARE PARDOSELI
0771.408.239 / 0711.010.103

Oferim servicii de spalare curatare covoare si mochete cu aparatura de ultima generatie monodisc si precum si aspiratoare cu injectie/extractie avand avantajul uscarii rapide fara mirosuri neplacute. Ne deplasam la domiciliul clientului curatarea covorului sau mochetei pe raza judetului Alba.

TRANSILVANIA SERVICII CLADIRI cu sediul in Alba Iulia si activitate curenta in Judetele Alba, Arad, Arges, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Caras-Severin, Cluj, Covasna, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Mehedinti, Mures, Olt, Prahova, Salaj, Sibiu, Timis si Valcea. Firma se ocupa cu activitati generale de curatenie a cladirilor, servicii de mentenanta tehnica a cladiriilor preventiva si corectiva, constructii si amenajari interioare, amenajari spatii verzi, dezinsectie si dezinfectie, inchiriere echipamente profesionale si ustensile pentru curatenie, inchiriere de personal calificat pentru curatenie.

SPALARE CURATARE MOCHETE SI COVOAREcuratare mochete alba

Pentru persoaneje juridice serviciile se presteaza la sediul beneficiarului. Categoriile de clienti sunt:

  • Hoteluri si restaurante
  • Sali de jocuri si cazinouri
  • Sali de evenimente
  • Cladiri de birouri
  • Spatii de joaca
  • Institutii publice

Mochetele fixe se spala mecanizat cu ajutorul echipamentelor profesionale fie masina monodisc si aspirator injectie – extractie sau echipament Rotowash

Cu ajutorul echipamentelor profesionale si detergentilor speciali scoatem petele de pe mochete sau covoare, indepartam guma de mestecat si redam culoarea covorului.

SPALARE MECANIZATA SI RECONDITIONARE PARDOSELI

curatare pardoseli alba iuliaServiciile de spalare, decapare si reconditionare pardoseli sunt operatiuni speciale de curatenie care au rolul de a curata suprafetele in profunzime, astfel pregatind pardoselile pentru aplicarea stratului protector. Prin operatiunea de decapare inlaturam polimerii de pe pardoselile protejate astfel incat sa putem aplica o noua protectie.

Decapam si aplicam protectie pe orice tip de pardoseala, piatra naturala sau artificiala, pardoseli din produse pe baza de polimeri sintetici, pardoseli din materiale bituminoase, pardoseli din linoleum sau PVC.

NOTA: Decaparea se face cu ajutorul solutiilor profesionale concentrate si a masinii monodisc. Se aplica decapantul pe pardoseala, se lasa sa actioneaze in functie de tipul pardoselii, 10 – 15 minute, se freaca pardoseala cu masina monodisc ulterior aspirandu-se solutia. Se clateste cu apa din abundenta.

In functie de tipul spatiului si al pardoselii, oferim garantie minim 6 luni, maxim un an de la finalizarea lucrarilor.

Curatam si aplicam protectie (ceara sintetica) pe pardoseli noi sau vechi din PVC, Linoleum, Lemn, Epoxi, piatra naturala sau artificiala.

Aceasta operatiune este solutia perfecta pentru spitale, sali de sport, hale industriale si fabrici, institutii publice si cladiri de birouri.

Timpul de uscare pentru protectia aplicata pe pardoseala este redus, in maxim 6 ore de la aplicare se poate circula.

Galerie foto