Spalatorie Curatatorie Alba Iulia

Heibec - Spalatorie Covoare

Spalatorie Curatatorie Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Alba Iulia: Heibec - Spalatorie Covoare.

Spalatoria HEIBEC WASH SRL
Spalatorie Covoare Alba Iulia
0734-988-777

Spalatoria HEIBEC WASH SRL asigura servicii de spalare si curatare a covoarelor la un pret accesibil tuturor. Spalarea se face cu detergenti si utilaje profesionale. Detergent special pentru tesaturi si fibre sintetice. Covoarele sunt clatite si stoarse in centrifuga (este eliminata pana la 90% din apa). Termen de livrare scurt (2-4 zile).

spalatorie covoare mochete alba iulia

Covoarele sunt aspirate pentru indepartarea eventualelor scame sau a parului de animale. Comanda minima pentru colectare si transport gratuit este de 15 mp.

Spalatorie covoare si mochete

spalare curatare covoare mochete alba iulia

Spalatoria HEIBEC SRL asigura servicii de spalare si curatare a covoarelor. Pretul este de 9 lei / mp si colectarea pe raza mun. Sebes si Alba Iulia este gratuita pentru covoare de minim 15 mp.

1.Desprafuirea
Covoarele sunt desprafuite pentru a indeparta particulele de praf , par sau scame ce pot ingreuna spalarea.
2.Spalarea covorului
Se face prin imbibare cu apa, aplicarea detergentului special pentru covoare cu ajutorul unei perii rotative.
3.Clatirea covorului
Se face cu ajutorul unui jet de apa rece continuu ceea ce face ca orice urma de murdarie din tesatura sa fie indepartata.
4.Centrifugarea covoarelor
Asigura indepartarea aproape completa a umiditatii din covor ( 90 % din apa).
5. Uscarea
Se face intr-o camera de uscare speciala – temperatura, umiditatea si ventilarea sunt controlate. Deoarece prin procedeul de centrifugare apa se elimina in cantitate de 90 % , uscarea covoarelor nu dureaza mai mult de 24 de ore , evitandu-se aparitia mirosurilor neplacute.

Transportul covorului este gratuit in localitatea Alba Iulia (minim 15 mp).