Spalatorie Curatatorie Anies

Spalatorie Curatatorie Ecologica Anies - Silviomar

Spalatorie Curatatorie Anies reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Anies: Spalatorie Curatatorie Ecologica Anies - Silviomar .

Despre Noi

Silviomar - Curatatorie Ecologica
Spalatorie - Curatatorie - Calcatorie Haine/Textile/Lenjerii/Perdele/Draperii
0766.777.349

Spalatoria si curatatoria ecologica Silviomar va ofera servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de articole textile, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi curatat costume, paltoane scurte, rochii simple sau de ocazie, rochii de mireasa, articole din piele, spalat lenjerie de pat, paturi, pilote, articole din puf sau pene, perdele si draperii, fete de masa, utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate. 

curatatorie ecologica Poiana Ilvei

Spalatoria ecologica elimina nu doar murdaria, ci scoate si mirosul din haine, oferindu-le tesaturilor un miros proaspat si indelungat. Curata in profunzime si elimina mirosurile din haine. Sifonarea este foarte redusa datorita procesului si a echipamentului special.

Spalarea pliotelor si a lenjeriilor este aproape imposibila acasa, deoarece sunt foarte voluminoase. Noi te scapam de aceasta problema in doar 24h! Masinile noastre de spalat sunt destul de incapatoare pentru toate articolele textile.

spalatorie-curatatorie-Poiana Ilvei

Pentru lenjerii, fete de masa, perdele, draperii, costume, rochii de ocazie, pantaloni, sacouri, camasi, apeleaza cu incredere la serviciile noastre de spalatorie, curatatorie si calcatorie.

Oferim servicii de curatatorie chimica ideale pentru orice industrie, hoteluri, pensiuni, restaurante etc.

  • curatatorie uscata pentru orice tip de materiale (textile, piele, etc)
  • spalare clasica si calcarea rufelor - hainele sunt sortate in functie de materiale si de tipul petelor, curatate cu detergenti profesionali si, ulterior, calcate si ambalate

spalatorie textile lenjerii bistrita Poiana Ilvei

Curatarea chimica ecologica si spalarea de haine profesional reprezinta un mod simplu de a pastra ca noi hainele preferate. Unele haine chiar prezinta indicatii clare asupra faptului ca trebuie spalate sau curatate numai de catre curatatorii specializate.

Pentru a prelungi si a mentine o perioada cat mai indelungata viata hainelor si a accesoriilor dvs., respectati instructiunile de intretinere. Produsele achizitionate poarta insemnele materialelor folosite la producerea acestora sau simbolurile potrivite pentru ingrijirea lor.

Servicii

Spalatorie-curatatorie haine/textile

  • spalare/curatare rochii de mireasa, spalat costume formale
  • spalare si curatare covoare sau mochete, scos pete de pe haine
  • spalare camasi, tricouri, pulover, palton
  • costume, cravata, fular, geaca puf, jachete, maiou, pantaloni ski
  • rochie de ocazie, sacou, salopete, curatatorie haine din piele
  • curatat chimic si calcat haine, textile, spalat si calcat lenjerie
  • cearsafuri, paturi, fete de mese, huse saltea, plapuma, prosoape
  • calcatorie haine, spalare perdele si draperii, spalatorie perne si pilote

Curatatorie haine din piele

Calcatorie haine

Curatare tapiterii

Oferte speciale

promotie-spalatorie-nasaud