Top 5 motive pentru a alege o Curatatorie

Top 5 motive pentru a alege o Curatatorie

  spalatorie1. Economisirea timpului – In cele mai multe cazuri, apeland la serviciile unei firme profesionale economisiti timp si bani deoarece o curatatorie are deja echipamente profesionale pentru curatatorii si cunostiintele necesare pentru o curatare rapida si eficienta a rufelor dumneavoastra. Astfel, puteti sa reinvestiti banii economisiti in alte domenii ale afacerii dvs. care va aduc beneficii.

 

  2. Protejati rufele – O curatatorie foloseste echipamente si substante profesionale pentru indepartarea petelor cum ar fi detergenti, agenti de curatare si dezinfectanti, care nu doar ca indeparteaza petele dar in acelasi timp dezinfecteaza rufele si le mentin in stare optima pentru o mai lunga perioada de utilizare.

 

  3. Servicii aditionale – Pe langa faptul ca ofera servicii de calitate pentru curatenia rufelor, o curatatorie va poate oferi si servicii aditionale cum ar fi colectarea rufelor de la client si livrarea acestora dupa curatare.

 

  4. Pret convenabil - Intretinerea si folosirea propriilor echipamente presupune costuri suplimentare, in timp ce, utilizarea unor servicii externalizate va scuteste de aceste costuri prin pretul convenabil de care beneficiati atunci cand folositi serviciile unei curatatorii profesionale.

 

  5. Ecologic – Prin echipamentele si produsele pe care le foloseste o curatatorie si prin reciclarea diverselor substante rezultate in urma curatarii rufelor, o curatatorie protejeaza mediul inconjurator, imbunatatind calitatea vietii.

 

   Acestea sunt cele mai important din multele motive pentru care companiile utilizeaza serviciile unei curatatorii profesionale, majoritatea rezultand in economisirea costurilor, calitatea serviciilor si linistea de a stii ca afacerea dumneavoastra se afla pe maini bune.