Utilaje Pentru Spalatorie Covoare

Utilaje Pentru Spalatorie Covoare

 

   utilaj spalatorieMASA DE MASURAT SI INREGISTRAT
  Curatatoriile de covoare in general prapadesc o mare parte din timp masurand covoarele iar dupa aceea administrand si procesand datele care au fost colectate. Datele colecatate sunt atasate la fiecare covor individual si depozitate intr-o baza de date si pot fi usor procesate pe un connector PC sau laptop.  

  Prin conectarea unui cod de bare citit la sistemul de inregistrare covoare si procesul de manipulare poate fi facut intodeuna usor.

  Masina ruleaza automat covorul dupa procesele de masurare si inregistrare. Latimea maxima a covorului la modelul standard: 300 cm.  

 

   DESPRAFUITORUL
 Aceasta masina extraordinara indeparteaza praful, nisipul si alte particula libere, care sunt asezate adanc intre fibrele covorului. Indepartarea prafului si a particulelor este un element vital al proceselor perfecte si profesionale de spalat covoare. 

 Cilindrii rotativi si orizontali aplica o actiune de vibratie mecanica la covor eliberand praful si alte particole ce sunt indepartate din covor printr-o aspiratie puternica si sistemul de filtrare cu autocuratire. 
Forta actiunii mecanice pe covor este reglabila, ceea ce permite indepartarea prafului si particolelor chiar din cele mai delicata covoare.
Dupa procesul de curatire masina ruleaza automat covorul.
Latimea maxima a covorului la modelele standard: 300 sau 400 mm.  

 

   TRENUL DE SPALARE

  Acesta realizeaza o extraordinara si inegalabila curatire, integreaza niste procese complexe si patentate de curatire intr-o masina: prespalare, spalare, clatirea si rularea automata a covorului.

  Trenul de spalare regleaza automat zona unde actiunea de spalare este aplicata, prin 6-18 perii rotative, corespunzator la dimensiunea exacta a covorului individual.

  Aceasta furnizeaza economii semnificative de apa, detergent, energie si timp in procesul de curatire. Sistemul integrat de recirculare apa si pompele de dozare detergent cu debit variabil cu control electronic incorporate.

  Latimea maxima a covorului la modelele standard este de 250, 320 si 420 cm. 

 

   CENTRIFUGA

 Apa reziduala retinuta in covor dupa procesul de clatire, este extrasa din covor la pana la 1500 rmp. Extragerea apei reziduale din covor scurteaza perioada de uscare a covorului cu mai multe zile.  

 Centrifuga este construita cu absorbanti vibratii supradimensionati si este echipata cu sistem de siguranta echilibru prevenind deteriorarile masinii daca masina nu este incarcata corect prin operator.

 Latimea maxima a covorului a modelelor standard: 250,350,450 sau 550 cm.  

 

   STRUCTURA PENTRU USCAT COVOARE 

  Covoarele umede sunt prin apasarea unui buton –automat “ridicate” la un capat al structurii de uscare si “coborate” la alt capat dupa uscare.

  Capacitatea de uscare a conveiorului pentru uscat covoare lung de 20 metri este de aproximativ 250 de covoare.

  Structura pentru uscat covoare, ce este montata in stil caracteristic intr-o camera dedicata pentru uscarea covoarelor, consta dintr-un numar de miscari mecanice ascendente/descendente si orizontale ale barelor din otel inox.

  Barele sunt suspendate de la un sistem conveior, ce este suportat printr-o structura robusta montata la pardoseala.

  Latimea maxima a covorului pentru modelul standard: 400 cm.

 

   CAMERA DE USCARE

  Temperatura, debitul de aer, ventilatia sunt controlate printr-un sistem computer creand conditii optime debitului de aer si temperatura pentru uscarea covoarelor.

  Timpul de uscare al covorului poate fi redus la cateva ore in conditii optime.

 

  MASA DE TRANSPORT

 Este o masa de transport rezistenta construita in intregime din otel inox si creata special pentru a usura manuirea si transferul covoarelor intre diferite masini in spalatoria de covoare.

 Lungimea modelului standard: 250 cm