Spalatorie Curatatorie Baia Mare

Spalatorie Haine Ramona

Spalatorie Curatatorie Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Baia Mare: Spalatorie Haine Ramona.

Despre Noi

spalatorie haine baia mare

Spalatorie-Curatatorie Ramona va ofera servicii de spalare/curatare/calcatorie/uscare haine de orice fel: costume, camasi, geci, jachete, haine din piele, rochii de gala, rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa, lenjerii de pat, cuverturi, paturi, plapume, pilote etc. 

Spalatoria-Curatatoria Ramona ofera servicii de curatatorie si calcatorie cu preluare si predare intre 8h-72 h pentru persoane fizice si juridice, oferim seriozitate si calitate, zona de acoperire Baia Mare-Satu Mare.

spalatorie haine baia mare ilba

Curatarea chimica ecologica si spalarea de haine profesional reprezinta un mod simplu de a pastra ca noi hainele preferate. Unele haine chiar prezinta indicatii clare asupra faptului ca trebuie spalate sau curatate numai de catre curatatorii specializate.

Pentru a prelungi si a mentine o perioada cat mai indelungata viata hainelor si a accesoriilor dvs., respectati instructiunile de intretinere. Produsele achizitionate poarta insemnele materialelor folosite la producerea acestora sau simbolurile potrivite pentru ingrijirea lor.

Servicii

Spalatorie-curatatorie haine/textile

  • costume, camasi, geci, jachete, bluze
  • rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa
  • lenjerii de pat, cuverturi pat, plapume, pilote etc.

Calcatorie haine

Curatenie la domiciliu, birouri, sedii firme, farmacii

Galerie foto