Spalatorie Curatatorie Baile Herculane

Spalatorie Baile Herculane

Spalatorie Curatatorie Baile Herculane reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Baile Herculane: Spalatorie Baile Herculane.


Spalatorie Curatatorie Baile Herculane Perla Laundry a fost infiintata în anul 2011 pentru a oferi servicii complete de curățătorie chimică și spălătorie în condiții de maximă igienă și la cele mai inalte standarde de calitate.  

 Firma noastră se încadrează în standardele tehnologiei actuale de vârf, fiind dotată cu cele mai performante utilaje, de ultimă generație, achiziționate direct de pe piața europeană, la care lucrează angajați cu experiență în domeniu. Pentru a răspunde exigențelor clientelei, utilizăm, pentru spălare, detergenți profesionali de cea mai inalta calitate, marca Ecolab, și, pentru curățare chimică, solvenți de calitate superioară.  

 Scopul nostru este acela de a imbunatati si extinde in permanenta gama de servicii oferite de noi si obtinerea loialitatii in localitatile in care activam prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite partenerilor nostri. 

 Din 2011, facem asta: curatam hainute si nu numai, mereu am fost dedicati serviciilor de cea mai inalta calitate, acoperim cea mai vasta paleta de produse, avem pachete personalizate sub forma de abonament pentru persoane fizice si juridice. Cu noi mereu vei iesi "basma curata", promitem sa fim la inaltimea asteptarilor tale, iar acum ne ajuta si tehnologia de ultima ora.

 Printre clientii nostrii se numara:

 • Hoteluri/pensiuni
 • Restaurante
 • Fabrici
 • Cămine/creșe/grădinițe
 • Persoane fizice

 Programul firmei este stabilit ținând cont de necesitățile clienților, cărora le putem asigura, pentru economie de timp, colectarea și livrarea articolelor supuse procesului de spălare.

 Spalatorie Curatatorie Baile Herculane Considerăm că entuziasmul, ambiția, dorința de a performa, receptivitatea și flexibilitatea sunt atuurile tinereții pe care firma noastră, ea însăși tânără, le demonstrează cu consecvență în activitatea sa. Le mulțumim clienților noștri că ne-au ales și suntem nerăbdători să încheiem noi contracte de colaborare. Îi asigurăm că pentru noi seriozitatea contează, calitatea primează! 

 Garantam că odată ce ați folosit serviciile noastre, veți reveni de fiecare dată când hainele dumneavoastră au nevoie de o spălare sau curățare profesională de calitate!!!

Servicii

 Spalatorie Curatatorie Baile HerculanePrestăm următoarele servicii:

 • Curățare chimică
 • Spălare
 • Călcare
 • Croitorie (reparații, modificări)
 •  

În procesul de curățare chimică (uscată), hainele dumneavoastră trec prin următoarele etape

 1. Etichetarea și examinarea – în prima etapă, hainele sunt etichetate pentru a putea fi identificate, evitându-se astfel confundarea acestora cu articolele de îmbrăcăminte ale altor persoane, apoi sunt examinate pentru găsirea eventualelor pete și descoperirea unor posibile vicii ascunse.
 2. Pretratarea – se identifică și se îndepărtează, prin tratamente speciale, toate petele.
 3. Curățarea chimică, cu percloretilenă, se desfășoară în mașina de curățare, alegându-se programul potrivit fiecare articol de îmbrăcăminte. 
 4. Finisarea include eventualele reparații, călcarea și ambalarea hainelor. Spalatorie Curatatorie Baile Herculane

 

Procesul de spălare (curățare umedă) implică:

 • sortarea
 • pretratarea petelor
 • spălarea

Galerie foto