Spalatorie Curatatorie Braila

SCM 1 Decembrie

Spalatorie Curatatorie Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Braila: SCM 1 Decembrie.

Spalatorie Curatatorie Braila    Spalatoria  - Curatatoria  SCM 1 Decembrie din Braila isi propune ca dumneavoastra sa nu va faceti griji de cate ori se intampla ca hainele dumneavoastra sa fie patate. La noi puteti scapa de grija spalarii si curatatul hainelor, covoarelor sau oricaror obiecte pe care le doriti a fi curatate!

   Scopul nostru este acela de a imbunatati si extinde in permanenta gama de servicii oferite de noi, obtinerea loialitatii pe sectorul in care activam prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite partenerilor nostri.

   Noi ne ocupam de curatarea, spalarea, calcarea oricarui tip de confectii. Personalul nostru va va curata hainele atent în functie de indicatiile inscrise pe eticheta. Aplicam cele mai eficiente metode pentru indepartarea petelor astfel incat hainele dumneavoastra vor deveni din nou impecabile.

 Datorita profesionalismului si serviciilor de calitate, clientii au dobandit incredere in serviciile spalatoriei noastre inca de la inceput deoarece am dovedit ca suntem cei mai buni.!! Folosim solutii profesionale biodegradabile si antialergice ajutandu-ne de cele mai performante echipamente pentru a obtine haine si covoare impecabile si frumos mirositoare.
     Nu doar spalarea este importanta ci si uscarea tuturor articolelor iar in acest sens detinem uscatoare performante si de mare capacitate care ne dau posibilitatea de a obtine haine moi si pufoase.
     In speranta ca v-am convins de calitatea serviciilor noastre, va asteptam sa deveniti clientul nostru, iar daca sunteti deja, va multumim frumos!!!

     La spalatoria profesionala SCM 1 DECEMBRIE din Braila, facem ceea ce stim cel mai bine: spalam, curatam, uscam, si calcam hainele dumneavoastra. Suntem rapizi, eficienti si seriosi.

   Garantam că odată ce ați folosit serviciile noastre, veți reveni de fiecare dată când hainele si covoarele dumneavoastră au nevoie de o spălare sau curățare profesională de calitate.Spalatorie Curatatorie Braila

    Puncte de lucru:

Sos. Buzaului nr. 9A langa Parc Monument
Program de lucru cu clienţii:
Luni – Vineri : 08.00 – 17.00

B-dul Dorobanti nr. 52, Bl. A40 – langa Profi
Program de lucru cu clienţii:
Luni – Vineri : 09.00 – 17.00

Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 141 Bis, Bl. 38, Parter - vis-a-vis Praktiker
Program de lucru cu clienţii:
Luni – Vineri : 09.00 – 17.00

Servicii

  • Instalatie  de dozat Detergenti profesionaliSpalarea cu acesti detergenti mareste durata de viata a lenjeriei intre 3 si 5 ori, in comparatie cu spalarea cu detergenti normali. Folosirea de detergenti profesionali, care asigura spalarea, inalbirea si dezinfectia rufelor fara a deteriora fibra tesaturii.
  • Instalatie de dedurizare a apeiInstalatie de dedurizare a apei care asigura spalarea rufelor de la o duritate zero a apei, ceea ce ajuta la obtinerea unei spalari de calitate superioara.
  • Uscare si CalcareUscarea si calcarea se face cu utilaje de mare productivitate. Plierea cearceafurilor se face automat, dupa care lenjeria este impachetata la cererea clientului in folie de plastic.

Galerie foto