Spalatorie Curatatorie Braila

Spalatorie Braila - SCM 1 Decembrie

Spalatorie Curatatorie Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Braila: Spalatorie Braila - SCM 1 Decembrie.

SCM 1 Decembrie
Spalatorie - Curatatorie Haine Braila
0239-681-149

Spalatorie Curatatorie Braila    Spalatoria  - Curatatoria  SCM 1 Decembrie din Braila isi propune ca dumneavoastra sa nu va faceti griji de cate ori se intampla ca hainele dumneavoastra sa fie patate. La noi puteti scapa de grija spalarii si curatatul hainelor, covoarelor sau oricaror obiecte pe care le doriti a fi curatate. La spalatoria profesionala SCM 1 DECEMBRIE din Braila, facem ceea ce stim cel mai bine: spalam, curatam, uscam, si calcam hainele dumneavoastra. Suntem rapizi, eficienti si seriosi.

   Noi ne ocupam de curatarea, spalarea, calcarea oricarui tip de confectii. Personalul nostru va va curata hainele atent în functie de indicatiile inscrise pe eticheta. Aplicam cele mai eficiente metode pentru indepartarea petelor astfel incat hainele dumneavoastra vor deveni din nou impecabile.

 Datorita profesionalismului si serviciilor de calitate, clientii au dobandit incredere in serviciile spalatoriei noastre inca de la inceput deoarece am dovedit ca suntem cei mai buni.!! Folosim solutii profesionale biodegradabile si antialergice ajutandu-ne de cele mai performante echipamente pentru a obtine haine si covoare impecabile si frumos mirositoare.

  Nu doar spalarea este importanta ci si uscarea tuturor articolelor iar in acest sens detinem uscatoare performante si de mare capacitate care ne dau posibilitatea de a obtine haine moi si pufoase.

  Instalatie  de dozat Detergenti profesionali - Spalarea cu acesti detergenti mareste durata de viata a lenjeriei intre 3 si 5 ori, in comparatie cu spalarea cu detergenti normali. Folosirea de detergenti profesionali, care asigura spalarea, inalbirea si dezinfectia rufelor fara a deteriora fibra tesaturii.

  Instalatie de dedurizare a apei - Instalatie de dedurizare a apei care asigura spalarea rufelor de la o duritate zero a apei, ceea ce ajuta la obtinerea unei spalari de calitate superioara.

  Uscare si Calcare - Uscarea si calcarea se face cu utilaje de mare productivitate. Plierea cearceafurilor se face automat, dupa care lenjeria este impachetata la cererea clientului in folie de plastic.

    Puncte de lucru:
Sos. Buzaului nr. 9A langa Parc Monument
Program de lucru cu clienţii:
Luni – Vineri : 08.00 – 17.00

B-dul Dorobanti nr. 52, Bl. A40 – langa Profi
Program de lucru cu clienţii:
Luni – Vineri : 09.00 – 17.00

Servicii

 • Spalat lenjerie
 • Curatat imbracaminte
 • Curatat covoare
 • Curatat pene si puf
 • Colectare de la domiciliu
 • Servicii tehnice pentru industria textila

Spalare Profesionala
- Spalam orice tipuri de lenjerii si obiecte de imbracaminte. Utilizand echipamente de spalatorie performante si detergenti chimici ecologici garantam rezultate impecabile, fara pete, fara ca aspectul sau rezistenta tesuturilor sa fie afectate.

Curatare Chimica la sec
- Curatam, orice tip de confectii si tricotaje, eliminand petele si improspatand tesaturile astfel incat hainele dumneavoastra sa arate ca noi. Prin curatare periodica, hainele vor avea o viata mai lunga, iar culoarea si tesatura se vor pastra pentru mai mult timp.

Curatare covoare si mochete
Curatam si spalam orice tip de covoare si mochete cu produse speciale ecologice, rezultand eliminarea completa a murdariei si a mirosurilor neplacute. Pentru a va bucura pentru un timp indelungat de culorile vii si de aspectul ca nou al covoarelor dumneavoastra va recomandam o curatare periodica a acestora.

Curatare pene si puf
Utilizand echipamente speciale, curatam orice tip de pene si puf din perne,eliminand acarienii, praful si mirosul.
Fultucul vechi este inlocuit cu unul nou, iar pernele dvs. isi recapata prospetimea

Colectare si livrare de la domiciliu
Serviciul nostru de colectare si livrare de la /la domiciliul clientului cu transportul gratuit este un avantaj in plus pe care ne face placere sa-l oferim clientilor nostrii..
Programul de ridicare si livrare il stabilim de comun acord cu clientul, straduindu-ne sa fim cat mai flexibili si prompti.

Servicii tehnice pentru industria textila
Datorita solicitarilor ce ne-au fost adresate de societati ce opereaza in industria textila am dezvoltat o gama de tratamente, ce ne permite sa prelucram diverse tipuri de materiale confectionate: pantaloni, camasi, bluze si altele din, bumbac, in, matase, denim, lana, fibre sintetice, artificiale si amestecuri:

 • spalari cu emolienti
 • spalari usoare
 • tratamente anticutare
 • tratamente speciale cu enzime
 • tratamente cu silicon

Galerie foto