Spalatorie Curatatorie Brasov

Immaculate Dry Cleaning

Spalatorie Curatatorie Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Brasov: Immaculate Dry Cleaning.

Immaculate Dry Cleaning
Spalatorie Curatatorie Haine Textile
0753.080.975

spalatorie curatatorie haine brasov

  Spalatoria si curatatoria Immaculate Dry Cleaning va ofera servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de articole textile, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale, costume, haine din piele, camasi, tricouri etc, utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate.

Pentru ca procesul de calcat haine sa fie eficient, folosim echipamente profesionale: mesele de calcat sunt dotate cu sistem de vaporizare si de absorbtie, iar fierul de calcat are o talpa speciala care impiedica arderea sau aparitia luciului hainelor dvs. Suntem pregatiti si va asteptam cu 4 echipamente de calcat profesionale!

Echipamentele folosite sunt create special pentru nevoile clientilor, avand capacitatea de a curata chiar si cele mai dificile materiale si articole vestimentare cum ar fi articole din piele, cojoace, articole de matase, rochii de ocazie, rochii de mireasa.

Servicii

calcatorie brasov

  • Spalam/curatam haine de orice fel (costume, camasi, rochii de gala, rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa, lenjerii de pat, cuverturi, paturi, plapume, pilote etc.)
  • Spalatorie curatatorie umeda
  • Calcatorie profesionala

Galerie foto