Spalatorie Curatatorie Brasov

Spalatorie Brasov

Spalatorie Curatatorie Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Brasov: Spalatorie Brasov.


Spalatorie Curatatorie Haine Textile Brasov

 

  Spalatoria si curatatoria Immaculate din Brasov va ofera servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de articole textile, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale, costume, haine din piele, camasi, tricouri etc, utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate.

Pentru ca procesul de calcat haine sa fie eficient, folosim echipamente profesionale: mesele de calcat sunt dotate cu sistem de vaporizare si de absorbtie, iar fierul de calcat are o talpa speciala care impiedica arderea sau aparitia luciului hainelor dvs. Suntem pregatiti si va asteptam cu 4 echipamente de calcat profesionale!

 

Servicii

 

  • Spalam/curatam haine de orice fel (costume, camasi, rochii de gala, rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa, lenjerii de pat, cuverturi, paturi, plapume, pilote etc.)
  • Spalatorie curatatorie umeda
  • Calcatorie profesionala