Spalatorie Curatatorie Bucuresti-Sector 1

THEO CLEAN - Spalatorie Haine Sector 1 Bucuresti

Spalatorie Curatatorie Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Bucuresti-Sector 1: THEO CLEAN - Spalatorie Haine Sector 1 Bucuresti.

THEO CLEAN
Spalatorie - Curatatorie - Calcatorie Bucuresti
Nu spalam covoare! Nu livram la domiciliu.
0722.324.905 / 0722.324.906

Despre Noi

  spalatorie curatatorie sector 1Spalatoria THEO Clean va asigura ca nu va trebui sa va faceti griji de fiecare data cand hainele dumneavoastra se pateaza. Aici va oferim solutia ideala pentru spalarea si curatarea hainelor, sau oricarui alt obiect pe care doriti sa il curatati!

  Ne propunem sa imbunatatim si sa extindem in mod constant gama de servicii pe care le oferim, cu scopul de a castiga loialitatea in sectorul in care activam prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite partenerilor nostri.

  Echipa noastra se dedica curatarii, spalarii si calcarii oricarui tip de confectii. Fiecare articol este tratat cu grija in conformitate cu instructiunile de pe eticheta. Utilizam cele mai eficiente metode pentru indepartarea petelor, garantand ca hainele dumneavoastra vor recapata stralucirea si aspectul impecabil.

spalatorie curatatorie sector 1  Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie cu cele mai performante echipamente si produse pentru a va scapa de orice tip de pata de pe orice tip de haina.

  Va asiguram ca, dupa ce ati beneficiat de serviciile noastre, veti reveni de fiecare data cand hainele dumneavoastra vor avea nevoie de o spalare sau curatare profesionala de inalta calitate.

Servicii

Spalatorie Haine

  Spalam/curatam – calcam hainelor de orice fel (costume, camasi, rochii de gala, rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa, lenjerii de pat, cuverturi, paturi, plapume, pilote, vesminte preotesti).

Curatatorie Haine

Firma noastra este specializata in servicii profesionale de curatatorie chimica (curatare uscata) ecologica, spalatorie si calcatorie. 

  •  CURATATORIA CHIMICA RAPIDA ECOLOGICA - Ofera servicii de spalatorie-curatatorie chimica (CURATARE USCATA) pentru confectii, textile, perdele, draperii, lenjerie, in sectorul 1, Bucuresti, respectiv - toata gama vestimentara;
  •  CURATAREA USCATA reprezinta procesul de curatare a articolelor de imbracaminte si a celor textilelor folosind un solvent organic, altul decat apa. Acest proces este necesar pentru textilele la curatarea carora nu se poate folosi apa, sapun sau detergent clasic.

Calcatorie Haine

  Datorita personalului nostru calificat si echipamentelor performante, garantam o calcare profesionala si rapida a hainelor sau lenjeriei tale, indiferent daca le spalati sau nu la noi. Calcam orice tip de articol, de la haine obisnuite pana la rochii de seara, rochii de mireasa, costume, paltoane, draperii, perdele, cearsafuri si fate de masa.

Galerie foto