Spalatorie Curatatorie Bucuresti-Sector 3

Spalatorie Curatatorie Haine Sector 3

Spalatorie Curatatorie Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Bucuresti-Sector 3: Spalatorie Curatatorie Haine Sector 3.

  La Umeras va ofera, in cadrul serviciului de curatat si spalat haine, experienta sa desavarsita care se materializeaza in profesionalism si seriozitate.
  Curatarea chimica ecologica se mai numeste si curatare uscata. Dar nu lasati termenul sa va pacaleasca. De fapt, noi ii mai spunem si curatare uscata si este un proces complex de spalare cu solventi, in masini speciale de ultima generatie. (nu incercati asta acasa)
  Acest procedeu este folosit in special pentru textilele delicate care, in contact cu apa, isi schimba dimensiunile sau cum se spune popular, intra la apa ori culorile isi pierd din intensitate.
  Indiferent de tipul de curatare ales, hainele trec printr-un proces de predetasare care implica aplicarea unei substante chimice speciale pe material. Aceasta are rolul de a inmuia tesatura, tocmai pentru a actiona asupra petei inainte ca aceasta sa intre in masina de spalat. Practic, petele nu mai au nicio sansa si sunt obligate sa se desparta de mult indragitele sale haine.
  Spalarea umeda sau “wet cleaning” este alternativa eco a curatatoriei chimice. Aceasta metoda utilizeaza apa si detergent lichid de inalta calitate.
  Ceea ce face ca serviciul nostru sa fie cu adevarat special este de fapt ridicarea si livrarea la domiciliu. Ca sa nu pierzi timp nici macar pe drum.

Servicii

Oferim servicii profesionale de:

  • curatatorie ecologica,
  • spalatorie,
  • calcatorie profesionala cu aburi,
  • detasare pete,
  • mici reparatii/retusuri.
  • Curatam profesional covoare (colectare si livrare gratuita).

  Serviciul gratuit de livrare la birou sau la domiciliu va satisface nevoia persoanelor intotdeauna ocupate si pentru care imaginea conteaza. In plus, cu acest serviciu castigati mai mult timp pentru dumneavoastra si pentru cei dragi.

Program
Luni-Vineri: 08:00-20:00
​Sambata: 08:00-14:00
Duminica: Inchis

 

Galerie foto