Spalatorie Curatatorie Bucuresti-Sector 4

Doby System

Spalatorie Curatatorie Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Bucuresti-Sector 4: Doby System.

    Echipa noastra calificata si pregatita exclusiv pentru spalat covoare, va oferacleaningcarpet_400. servicii profesionale de curatat covoare si crede in valoarea unui serviciu bine facut, astfel ca dumneavoastra sa fiti complet multumiti.

    Dupa stabilirea telefonica a detaliilor de colectare, mai precis adresa, data si intervalul orar de ridicare a covoarelor, incepe colaborarea propriu-zisa cu firma noastra.

    Spalatul covoarelor, igienizarea sau infrumusetarea lor, indepartarea petelor sau alergenilor, se poate obtine prin mai multe metode traditionale sau moderne, deseori printr-o combinatie a acestora. Majoritatea producatorilor de covoare accepta ca adevarata conceptia potrivit careia covoarele spalate des sunt mult mai placute vizual, mult mai igienice si chiar rezista mai mult in timp. Un studiu al unei importante publicatii de profil (Sanitary Maintenance) vine in sprijinul unei alte conceptii si anume aceea ca se obtin rezultate mult mai bune prin spalarea cu apa decat prin spalarea chimica. Experienta noastra a si demonstrat acest lucru si drept dovada suplimentara sunt 3 curatatorii chimice importante din Bucuresti care au renuntat sa mai spele chimic, apeland in prezent la serviciile Doby Spalatorie Covoare Profesionala Bucuresti.

Servicii

    Doby - Spalatorie Covoare Bucuresti se ocupa exclusiv cu spalat de covoare si mochete professional_carpet_cleaning_400(exceptie fac din cand in cand situatiile cand clientii ne solicita spalat de plapumi sau saltele de lana, perne sau pilote de puf - solicitari pe care le onoram cu placere).

    Se stie ca de cumparat mancare, de facut curatenie si de gura soacrei nu vom scapa niciodata! De cumparat alimente inca nu va cumparam, pe soacra o putem doar imprumuta pentru 5 minute (cand venim sa ridicam covoarele de acasa) dar macar de spalat covoare va scapam! Faceti o programare in cursul saptamanii de Luni pana Sambata inclusiv, intre orele 8-20 si noi avem grija sa fim la dvs. in intervalul orar confirmat. Programarile se pot face telefonic sau prin email. Veti primi un telefon, respectiv email de confirmare a disponibilitatii si gata... ati mai facut o treaba. Ridicarea, transportul, respectiv livrarea covoarelor spalate si uscate este gratuita, in conditiile in care aveti o comanda minima de 6 mp (pot fi si traverse cat de mici, numai sa fie un cumul de 6 mp).


    Cele 10 Etape ale curatarii covoarelor:

1.  Ridicarea covoarelor de la domiciliul / sediul clientului;
2.  Stabilirea existentei petelor deosebite si predarea Bonului de Comanda; Bonul de Comanda este stampilat si contine datele de identificare ale clientului, adresa clientuluim datele de identificare ale societatii noastre, data ridicarii, data livrarii, nr. de covoare, observatii speciale.shampoorug_400
3.  Masurarea covoarelor la sediul firmei si spalarea cu solutii speciale de indepartare a petelor si a parului de animale precum si tratarea covorului cu solutii profesionale antibacteriene sau contra mirosului unde este cazul;
5.  Spalarea efectiva a covorului prin folosirea avantajelor tehnologiei pe baza de presiune mare si a utilajelor performante de ultima generatie si utilizarea detergentilor profesionali;
6.  Clatirea puternica cu apa pentru indepartarea totala a detergentilor si solutiilor de spalare;
7.  Centrifugarea covorului;
8.  Uscarea fortata si rapida a covoarelor intr-un uscator inchis, special amenajat, dotat cu ventilatoare si dezumidificatoare profesionale si bineinteles incalzit;
9.  Aspirarea eventualelor scame ramase in urma spalarii si impachetarea covoarelor
10. Livrarea covoarelor la domiciuliul clientului, la data si in intervalul orar prestabilit.

    Covoarele ajung in casa dumneavoastra curate, uscate si parfumate.

Galerie foto