Spalatorie Curatatorie Buftea

Spalatorie Curatatorie Haine Buftea

Spalatorie Curatatorie Buftea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Buftea: Spalatorie Curatatorie Haine Buftea.

Curatatorie chimica ecologica:  curatare si spalare profesionala, curatare covoare, calcare profesionala, colectare si livrare gratuite.

  Curatare si spalare profesionala – utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate, va oferim servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de imbracaminte, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale, costume, spalare si curatare covoare, mochete scos pete de pe haine, camasi, tricouri, etc.

Utilizam o linie autom­a­ti­zata de despra­fuire, spalare si centrifugare capa­bila sa pro­ce­seze covoare cu o latime de pana la 4,5 m. Spalatoria noastra practica o curatare in profunzime a fibrelor si elimina murdaria si petele cu produse de curatatorie ecologica evitandu-se totodata deteriorarea acestora si a tesaturilor interne si rezultand eliminarea completa a bacteriilor, a acarienilor si a mirosurilor neplacute.

  Curatare si spalare draperii si perdele – perdelele si draperiile necesita o spalare / curatare / calcare speciala. Perdelele filtreaza praful si particulele poluante din aer, mirosurile, firele de par, fumul, creand astfel un mediul propice pentru dezvoltarea acarienilor. Pentru o curatare delicata, dar in profunzime a fibrelor utilizam detergenti si solventi speciali, care elimina praful, petele si mirosurile neplacute si care redau culorile originale.

Servicii

  • Curatare si spalare Profesionala
  • Calcare profesionala a camasilor, rochiilor si costumelor
  • Curatare si spalare draperii, perdele
  • Curatare cojoace si haine de piele/blana, incaltaminte de piele
  • Curatare echipamente sport si echipamente speciale
  • Curatare covoare
  • Colectare si livrare la domiciliu sau la sediu