Spalatorie Curatatorie Campia Turzii

Expert Wash

Spalatorie Curatatorie Campia Turzii reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Campia Turzii: Expert Wash.

  SC FORTEX IMPEX S.R.L s-a infiintat in anul 2006, este reprezentata de EXPERT WASH si isi propune sa aduca pe piata curatatoriilor si spalatoriilor din CLUJ un serviciu foarte util populatiei si industriei horeca.
  Utilajele aflate in dotarea EXPERT WASH sunt de ultima generatie ceea ce face posibil ca procesul de curatare, spalare, uscare si calcare sa atinga cele mai ridicate standarde de calitate, igiena si eficienta.
  Ne ocupam de curatarea, spalarea, calcarea oricarui tip de confectii. Personalul nostru va va curata hainele atent în functie de indicatiile inscrise pe eticheta. Aplicam cele mai eficiente metode pentru indepartarea petelor astfel incat hainele dumneavoastra vor deveni din nou impecabile.
  Aceasta tehnologie de CURATARE USCATA nu foloseste apa ci anumite tipuri de solventi speciali – in cazul nostru percloretilena de la firma DOWPER si este cea mai sigura metoda de a curata hainele, fara a le deteriora
  In viitor, firma urmareste intarirea pozitiei pe piata serviciilor de spalatorie si curatatorie textile, prin deschiderea de noi puncte de colectare si centre de productie, avand in vedere achizitionarea unor noi linii tehnologice de mare productivitate, ceea ce va duce la costuri de productie reduse si la o competivitate mare pe piata serviciilor.
  Scopul nostru este acela de a imbunatati si extinde in permanenta gama de servicii oferite de noi, obtinerea loialitatii pe sectorul in care activam prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite partenerilor nostri.

Servicii

  • Curatatorie ecologica
  • Spalatorie textile & horeca
  • Reparatii si intretinere textile
  • Leasing Textile

Program
Luni – Vineri: 08.00-20.00
Sambata: 09.00-13.00
Duminica: Inchis

 

Galerie foto