Spalatorie Curatatorie Caracal

Biamar Clean

Spalatorie Curatatorie Caracal reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Caracal: Biamar Clean.

    Serviciile de spalatorie si curatatorie oferite de CURATATORIA BIAMAR CLEAN suntSpalatorie Curatatorie Caracal realizate cu grija pentru fiecare articol si tip de material, folosind produsele si metodele adecvate astfel incat la sfarsit sa aiba aspectul impecabil la care va asteptati.

    Pentru orice persoana este important sa arate bine, iar hainele sunt cele care ne dau acele stari de incredere, siguranta de sine, determinare sau buna dispozitie!

    Curatatoria BIAMAR CLEAN ofera servicii rapide si de calitate de spalatorie si curatatorie haine , adaptate cerintelor clientilor nostri. Utilizam tehnologii moderne si eficiente in procesul de spalare/curatare/calcare/ambalare.

    Servicii de maxima calitate la preturi minime!

    Ai o haina de curatat si esti o persoana foarte ocupata ? Curatatoria chimica BIAMAR CLEAN are cele mai bune preturi din Caracal pentru serviciile de spalat haine, curatat costume si rochii, calcat si apretat camasi, spalat / calcat draperii si perdele, lenjerii si fete de masa sau orice iti trece prin cap! Aveti garantia calitatii având utilaje moderne şi ecologice , iar personal este calificat acest domeniu. Suntem o companie care oferim servicii specializate de spălătorie/curăţătorie chimica pentru persoane fizice si juridice (unităţi hoteliere, restaurante, pensiuni, grădiniţe, firme catering, etc.).

     Ne gasiti in zona Libertatii vis-a-vis de Magazinul Akimat.

Servicii

  • Spalatorie/ Curatatorie
  • Vopsitorie
  • Articole din Piele / Blana
  • Articole Copii
  • Incaltaminte / Genti
  • Perdele / Draperii
  • Perne

Galerie foto