Spalatorie Curatatorie Comanesti

Spalatorie Haine Covoare Perne Comanesti - Hestia Cleaning

Spalatorie Curatatorie Comanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Comanesti: Spalatorie Haine Covoare Perne Comanesti - Hestia Cleaning.

Despre Noi

Hestia Cleaning
Spalatorie - Curatatorie - Calcatorie Haine/Textile Comanesti
0743.137.808


Spalatoria si curatatoria Hestia Cleaning va ofera servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de articole textile, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi curatat costume, paltoane scurte, rochii simple sau de ocazie, rochii de mireasa, articole din piele, spalat lenjerie de pat, paturi, pilote, articole din puf sau pene, perdele si draperii, fete de masa, utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate. 

spalatorie curatatorie haine textile comanesti


Curatarea chimica ecologica si spalarea de haine profesional reprezinta un mod simplu de a pastra ca noi hainele preferate. Unele haine chiar prezinta indicatii clare asupra faptului ca trebuie spalate sau curatate numai de catre curatatorii specializate.

Pentru a prelungi si a mentine o perioada cat mai indelungata viata hainelor si a accesoriilor dvs., respectati instructiunile de intretinere. Produsele achizitionate poarta insemnele materialelor folosite la producerea acestora sau simbolurile potrivite pentru ingrijirea lor.

Servicii

Spalatorie-curatatorie haine/textile

  • costume, camasi, geci, jachete, bluze
  • rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa
  • lenjerii de pat, cuverturi pat, plapume, pilote etc.

Curatatorie haine din piele

Calcatorie haine

Curatare tapiterii