Spalatorie Curatatorie Craiova

Awim Expert SRL

Spalatorie Curatatorie Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Craiova: Awim Expert SRL.

     Curatatoria Awim Expert din Craiova va poate asigura maxima promptitudine si rapiditate curatarea chimica a obiectelor de imbracaminte inclusiv a celor din piele sau blanuri, rochii de mireasa sau seara, imbracaminte de protectia Spalatorie Curatatorie Craiovamuncii (salopete, combinezoane, sube, etc) tinute militare, paturi, etc. si spalarea oricaror articole de imbracaminte, lenjerie de corp, de pat, perdele, fete de masa, etc.

    Angajatii societati noastre sunt specialisti cu lunga activitate in domeniu, in procesul de curatare/spalare folosind doar produse si detergenti ecologici, autorizati, de buna calitate, in utilaje performante. Societate este autorizata ISO 9001, 14001 si 18001, ceea ce dovedeste calitate serviciilor prestate.

    Pentru lista de preturi click aici

    In cazul in care sunteti interesati de o colaborare cu firma noastra sau doriti informatii nu ezitati sa ne contactati la telefon

0753  050 104

Servicii

  • Servicii de curatatorie chimica
  • Servicii de vopsitorie pentru obiecte textile si din piele
  • Servicii de spalatorie
  • Servicii de spalatorie pentru hoteluri, moteluri si restauranteSpalatorie Curatatorie Craiova

    Instalatie  de dozat Detergenti profesionali Ariel Profesional - Spalarea cu acesti detergenti mareste durata de viata a lenjeriei intre 3 si 5 ori, in comparatie cu spalarea cu detergenti normali. Folosirea de detergenti profesionali, care asigura spalarea, inalbirea si dezinfectia rufelor fara a deteriora fibra tesaturii.

    Instalatie de dedurizare a apei - Instalatie de dedurizare a apei care asigura spalarea rufelor de la o duritate zero a apei, ceea ce ajuta la obtinerea unei spalari de calitate superioara.

    Uscare si Calcare - Uscarea si calcarea se face cu utilaje de mare productivitate. Obiectele sunt impachetate pentru toti clientii in folie de plastic.

Galerie foto