Spalatorie Curatatorie Curtea de Arges

Spalatorie Curatatorie Haine Curtea de Arges

Spalatorie Curatatorie Curtea de Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Curtea de Arges: Spalatorie Curatatorie Haine Curtea de Arges.

 

Suntem Professional Cleaner, o echipa ce ofera servicii de excelenta la preturi competitive: servicii complete de spalatorie cu colectare si livrare la domiciliul sau sediul dumneavoastra, precum si si servicii complete de curatenie.

Spalatorie Curatatorie haine curtea de arges

Domeniul nostru de activitate a crescut impreuna cu cerintele clientilor nostri si evolutia pietei,de aceea suntem dedicati atat dezvoltarii si innoirii ,cat si furnizarii de servicii in cel mai profund si bun sens al cuvantului. Conform angajamentului nostru pentru calitate, oferim partenerilor nostrii servicii complete de curatenie, curatatorie si aprovizionarea cu produse igienico-sanitare, cat si cosmetice in regim hotelier, personalizate la cerere.

spalatorie haine curtea de arges

Spalatoria si curatatoria Professional Cleaner va ofera servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de imbracaminte, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale, costume, spalare si curatare covoare/mochete, camasi, tricouri etc utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate.

Spalatorie Curatatorie haine curtea de arges

 • Folosim echipamente si produse de ultima generatie
 • Ne caracterizeaza un standard ridicat al serviciilor complete oferite
 • Castigati timp pentru dumneavostra pentru ca noi asigura intregul proces
 • Preturile sunt extrem de competitive in raport cu excelenta oferita
 • Pentru orice inseamna curatenie sau curatatorie, apelati la noi cu incredere!

Servicii

Spalatorie curatatorie haine si textile

Curatare articole de uz casnic
Pernele, paturile, pilotele sunt si ele o provocare atunci cand vrei sa le cureti acasa. Pentru noi, acest lucru este usor de facut!

Curatatorie covoare si mochete
Covoarele si mochetele sunt obiecte greu de curatat, dar de a caror frumusete ne bucuram zi de zi.

Uscatorie si dezinfectare
Bacteriile ne pot afecta viata, producand alergii grave si probleme de sanatate complexe. Serviciile noastre va feresc de astfel de probleme, oferind uscatorie si dezinfectare.

Calcatorie si impachetare
Pentru a avea un aspect ingrijit, hainele noatre trebuie sa arate impecabil. Serviciile noatre complete ofera, pe langa curatatorie, si calcatorie si impachetare.

Colectare si livrare

Servicii de Curatenie Generala

 • Curatenie birouri
 • Curatenie generala
 • Curatenie de intretinere
 • Curatenie dupa petrecere
 • Curatenie dupa renovare
 • Spatii comerciale