Spalatorie Curatatorie Deva

Spalatorie Curatatorie Ecologica Deva - NUFARUL DRY CLEANING

Spalatorie Curatatorie Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Deva: Spalatorie Curatatorie Ecologica Deva - NUFARUL DRY CLEANING.

Despre Noi

 NUFARUL DRY CLEANING 

 Spalatorie si curatatorie ecologica Deva 

 0727.370.574 


 Spalatoria Nufarul Deva va ofera servicii de spalare si curatare folosind sistem Lagoon & wet-cleaning pentru toate tipurile de haine, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi rochii de mireasa sau echipamente de lucru, costume, lenjerii, draperii, fete de masa, camasi, tricouri, etc utilizand echipamente moderne si detergenti speciali, evitand astfel in special degradarea culorilor.

lagoon-laundryNufarul utilizeaza echipamentul Lagoon, de utima generatie, folosit in toate tarile dezvoltate din Uniunea Europeana. Noua tehnologie este verificata si aprobata de Institutul Woolmark.

Spalatul ecologic elimina nu doar murdaria, ci scoate si mirosul din haine, oferindu-le tesaturilor un miros proaspat si indelungat. Curata in profunzime si elimina mirosurile din haine. Sifonarea este foarte redusa datorita procesului si a echipamentului special.

Spalarea pliotelor si a lenjeriilor este aproape imposibila acasa, deoarece sunt foarte voluminoase. Noi te scapam de aceasta problema in doar 24h! Masinile noastre de spalat sunt destul de incapatoare pentru toate articolele textile.

 

 

  • splare-curatare: haine, textile, costume, camasi, lenjerii, prosoape, fete de masa, paturi, pilote, huse, draperii, perdele, echipament de lucru, rochii, fuste, paltoane, pulovere, haine de piele, haine de blana, salopete etc
    • spalare-curatare rochii de mireasa la urgenta
    • spalare-curatare carpete de lana subtiri (NU si covoare)
    • spalare-curatare echiapamente de lucru cu colectare de la distante mari

Galerie foto