Spalatorie Curatatorie Dragasani

Chivas DC - Spalatorie Covoare Valcea

Spalatorie Curatatorie Dragasani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Dragasani: Chivas DC - Spalatorie Covoare Valcea.

CHIVAS DC SRL
Spalatorie profesionala de covoare
Productie lenjerii de pat
Productie perne si pilote din puf si pene de gasca
0730.993.399

Despre Noi

spalatorie-covoare-dragasaniSpalatoria automata de covoare CHIVAS DC va ofera servicii de spalare profesionala a covoarelor cu utilaje automate, pentru persoane particulare, dar si pentru hoteluri, restaurante, scoli, camine, spitale si intreprinderi.

Fie ca sunteti din Rm. Valcea sau imprejurimi, echipa CHIVAS DC va sta la dispozitie si va garanteaza ca murdaria de pe covoare va disparea, fara ca acestea sa fie deteriorate. Infiderent ca sunteti in Dragasani, Olanesti, Calimanesti, Baile Govora, Ocnele Mari sau Babeni spalatoria noastra de covoare va pune la dispozitie serviciile sale.

Folosim doar detergenti speciali: duri cu murdaria, dar delicati cu tesatura. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Pastreaza un mediu curat in casa ta, oferind confort si siguranta celor dragi. Covoarele mai curate semnifica o casa mai curata.

Dispunem de linie automata completa pentru spalarea covorului dumneavoastra.

  • Desprafuitor automat de covoare
  • Masina automata de ultima generatie pentru spalarea covoarelor
  • Centrifuga pentru stoarcerea covoarelor (scoate 95% din umiditate)
  • Masina de finisat covoare (aspira si periaza covorul)
  • Uscatorie profesionala ce poate usca pana la 300 mp in doar cateva ore

Asiguram atat ridicarea covoarelor de la adresa clientului, cat si returnarea acestora la adresa indicata, în functie de programul clientului.

Uscarea covoarelor se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare, camere de uscare prevazute cu ventilator si dezumdificator. 

La ridicarea covorului veti primi un bon de comanda in care sunt trecute toate detaliile referitoare la ridicare, livrare, numar de covoare, detalii firma.