Spalatorie Curatatorie Drobeta Turnu Severin

Perla Dry Cleaning&Laundry

Spalatorie Curatatorie Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Drobeta Turnu Severin: Perla Dry Cleaning&Laundry.

Despre Noi

spalatorie curatatorie haine drobeta

Perla Dry Cleaning & Laundry a fost infiintata in anul 2011 pentru a oferi servicii complete de curatatorie chimica si spalatorie in conditii de maxima igiena si de cele mai inalte standarde de calitate: curatare costume, paltoane, pardesie, geci, sacouri, jachete, costume sport, costume de schi, haine de piele, haine de blana, pulovere, bluze, camasi, tricouri, pantaloni, fuste, rochii de zi/seara, sarafane, haine de matase, paturi, pilote, perne, cuverturi, jucarii de plus, scurtat / stramtat/largit / reparat haine etc.

spalatorie curatatorie drobeta

Firma noastra se incadreaza in standardele tehnologiei actuale de varf, fiind dotata cu cele mai performante utilaje, de ultima generatie, achizitionate direct de pe piata europeana, la care lucreaza angajati cu experienta in domeniu. Pentru a raspunde exigentelor clientelei, utilizam, pentru spalare, detergenti profesionali de cea mai inalta calitate, marca Ecolab, si, pentru curatare chimica, solventi de calitate superioara.

Scopul nostru este acela de a imbunatati si extinde in permanenta gama de servicii oferite de noi si obtinerea loialitatii in localitatile in care activam prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite partenerilor nostri.

Noi ne ocupam de curatarea, spalarea, calcarea oricarui tip de confectii. Personalul nostru va va curata hainele foarte atent in functie de indicatiile inscrise pe eticheta. Aplicam cele mai eficiente metode pentru indepartarea petelor astfel incat hainele dumneavoastra vor deveni impecabile.

Consideram ca entuziasmul, ambitia, dorinta de a performa, receptivitatea si flexibilitatea sunt atuurile tineretii pe care firma noastra, ea insasi tanara, le demonstreaza cu consecventa in activitatea sa. Le multumim clientilor nostri ca ne-au ales si suntem nerabdatori sa incheiem noi contracte de colaborare. Ii asiguram ca pentru noi seriozitatea conteaza, calitatea primeaza!

Garantam ca odata ce ati folosit serviciile noastre, veti reveni de fiecare data cand hainele dumneavoastra au nevoie de o spalare sau curatare profesionala de calitate!

Servicii

  • Spalatorie: lenjerii de pat, prosoape, fete de masa, naproane, paturi, pilote, huse, draperii, perdele, haine, echipament de lucru etc
  • Curatatorie: costume, camasi, cravate, rochii (inclusiv de ocazie), fuste, paltoane, pardesie, pulovere, haine de piele, haine de blana, salopete etc.
  • Curatare umeda ecologica
  • Curatare uscata
  • Calcatorie
  • Croitorie rapida - reparatii/modificari haine
  • Vopsire haine de piele

Oferim servicii de colectare si livrare a lenjeriei pentru hoteluri/pensiuni si restaurante etc!

Oferte speciale

spalare geaca cu buf iarna drobeta

spalare curatare perne pilote drobeta

spalatorie curatatorie haine drobeta

Galerie foto