Spalatorie Curatatorie Eforie Nord

Spalatorie Curatatorie Haine Eforie Nord

Spalatorie Curatatorie Eforie Nord reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Eforie Nord: Spalatorie Curatatorie Haine Eforie Nord.

  Exageram foarte putin daca spunem ca voi ati cerut nasterea VANECO! Din politete nu am putut sa ne refuzam prietenii. Asa ca am desenat un business caruia sa nu i se poata reprosa nimic: experienta in lucrul cu oamenii din domeniul serviciilor turistice ne face sa stim ce este acela un deadline.
  Ne permitem sa fim cei mai buni si cei mai rapizi pentru ca avem cea mai noua tehnologie. Suntem bine dotati si rapizi. Avem propriul parc auto si un serviciu unic de curierat. Deservim atat Constanta (curatatorie chimica Faleza Nord – punct de colectare), Navodari, Eforie Nord, Eforie Sud si statiunile vecine cu Mangalia (Neptun, Olimp, Jupiter, Saturn, Venus, Cap Aurora).
  Timpul este pretios atat pentru o companie cat si pentru o persoana particulara. Iar spalatul devine de multe ori „chestia aia de care ai da oricat sa scapi”.
  De la servicii de spalatorie hoteliera pana la cele oferite persoanelor particulare, nu exista ceva ce nu putem face. Acoperim exceptional atat zona de nord a Constantei (Mamaia Nord, Faleza Nord) cat si sudul litoralului (servicii de spalatorie pentru hoteluri din Eforie Nord, Eforie Sud si statiuni).
Colaboram cu celebre Institute de cercetare care ne furnizeaza cele mai noi descoperiri ale lor in materie de spalatorie si curatatorie textile. Totul ecologic si very safe.
  Folosim doar utilaje de ultima generatie de la liderii domeniului. Putem fi buni doar daca lucram cu cei mai buni. Si, iata ca o si facem!

 

Servicii

  • Curatatorie
  • Spalatorie
  • Restaurare Geci Piele
  • Rochii Mireasa
  • Inchiriere Lenjerie Pat

Galerie foto