Spalatorie Curatatorie Focsani

CURATATORIA OPAL

Spalatorie Curatatorie Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Focsani: CURATATORIA OPAL.

Spalatorie Curatatorie Focsani  ESTI CURAT - ESTI SANATOS!

   Spalatoria OPAL din Focsani isi propune ca dumneavoastra sa nu va faceti griji de cate ori se intampla ca hainele dumneavoastra sa fie patate. La noi puteti scapa de grija spalarii si curatati hainelor, covoarelor sau orcaror obiecte ce pe care le doriti a fi curatate!

   Scopul nostru este acela de a imbunatati si extinde in permanenta gama de servicii oferite de noi, obtinerea loialitatii pe sectorul in care activam prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite partenerilor nostri.

   Noi ne ocupam de curatarea, spalarea, calcarea oricarui tip de confectii. Personalul nostru va va curata hainele atent în functie de indicatiile inscrise pe eticheta. Aplicam cele mai eficiente metode pentru indepartarea petelor astfel incat hainele dumneavoastra vor deveni din nou impecabile.

   Garantam că odată ce ați folosit serviciile noastre, veți reveni de fiecare dată când hainele si dumneavoastră au nevoie de o spălare sau curățare profesională de calitate.

     Spalam lenjerie de pat, fete de masa, camasi, etc..
     Curatam confectii textile, tricotaje,  piele si blana. 

      CURATATORIE DE PERNE DIN PUF SI DIN GASCA, CURATARE USCATA ECOLOGICA PENTRU  PRODUSELE DIN PUF SI DIN GASCA

      REDUCERI SUBSTANTIALE la comenzi care depasesc 100 RON- 15%, SUPER OFERTA !

Servicii

  • SERVICII CLASICE DE SPĂLĂTORIE ŞI CURĂŢĂTORIE CHIMICĂ ECOLOGICĂ
  • SERVICII DE SPĂLĂTORIE ŞI CURĂŢĂTORIE CHIMICĂ ECOLOGICĂ PENTRU CLIENŢII  PERSOANE JURIDICE ( RESTAURANTE, PENSIUNI, SALI DE EVENIMENTE )- PRETURI NEGOCIABILE. CURATATORIE DE PERNE DIN PUF SI DIN GASCA, CURATARE USCATA, ECOLOGICA PENTRU  PRODUSELE DIN PENE SI PUF, VA ASTEPTAM

Parteneri

SC GRAL MEDICAL MEDICONST SRL,DSP VRANCEA,PIZERIA LEPSA,RESTAURANT MOLDOVA, BEAUTY SALON

Oferte speciale

LA COMENZI DE 100 RON AVETI REDUCERE 15% PENTRU SERVICII DE CURATATORIE SI SPALATORIE- PERSOANE FIZICE. VOPSIM SCURTE ( GECI ) DIN PIELE CULORI NEGRU SI MARON, PRETURI FARA CONCURENTA OFERTA SPECIALA IN LUNA IANUARIE 2017- AL TREILEA PRODUS ADUS LA CURATAT ESTE GRATIS ! VA ASTEPT CU DRAG! TE-AI SATURAT DE CALCAT HAINE ACASA ? LASA IN GRIJA NOASTRA MORMANUL DE HAINE, PRETURI SPECIALE- 20 RON/KG MINIM 4 KG, VA ASTEPTAM!

Galerie foto