Spalatorie Curatatorie Galati

Curatatoria GO GO Cleaning

Spalatorie Curatatorie Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Galati: Curatatoria GO GO Cleaning.

Spalatorie Curatatorie Galati   Curatatoria noastra, GO GO CLEANING,  va poate asigura maxima promptitudine si rapiditate curatarea chimica a obiectelor de imbracaminte inclusiv a celor din piele sau blanuri, rochii de mireasa sau seara, imbracaminte de protectia muncii (salopete, combinezoane, sube, etc) tinute militare, paturi, etc. si spalarea oricaror articole de imbracaminte, lenjerie de corp, de pat, perdele, fete de masa, etc.

   Echipa care va avea grija ca hainele dumneavoastra sa arate impecabil este alcatuita din profesionisti instruiti si certificati la nivel european.

   In decursul anilor am prestat o munca de calitate superioara si faptul ca printre clientii nostri stabili se afla societati mari din domeniul alimentatiei publice, industria medicamentelor, industria laptelui, industria pielariei, restaurante si hoteluri, sanatate si unitati militare sau de invatamant, dovedeste faptul ca am reusit sa satisfacem exigentele acestora in ceea ce priveste raportul pret-calitate.

  Angajatii societati noastre sunt specialisti cu lunga activitate in domeniu, in procesul de curatare/spalare folosind doar produse si detergenti ecologici, autorizati, de buna calitate, in utilaje performante. Societate este in curs de autorizare ISO, ceea ce dovedeste calitate serviciilor prestate.

  In cazul in care sunteti interesati de o colaborare cu firma noastra nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon din partea din stanga a prezentei oferte si va asiguram de seriozitatea cu care veti fi tratati de firma noastra!!!

Spalatorie Curatatorie Galati

    

 

  La spalatoria profesionala GO GO CLEANING din Galati, facem ceea ce stim cel mai bine: spalam, curatam, uscam, si calcam hainele dumneavoastra. Suntem rapizi, eficienti si seriosi.

   In speranta ca oferta de servicii a firmei noastre va satisface cerintele dvs, va stam la dispozitie pentru a dovedi calitatea serviciilor prestate!!! Garantam că odată ce ați folosit serviciile noastre, veți reveni de fiecare dată când hainele si covoarele dumneavoastră au nevoie de o spălare sau curățare profesională de calitate.

Va multumim anticipat pentru alegerea dumneavoastra!

                                                                         PRETURI IMBATABILE - SERVICII IREPROSABILE!!!!

Servicii

  • Servicii de curatatorie chimica
  • Servicii spalatorii- Servicii de spalatorie
  • Servicii de spalatorie pentru hoteluri, moteluri si restaurante
  • Spalare albituri intreprinderi
  • Spalare albituri polulatie
  • Instalatie  de dozat Detergenti profesionali - Spalarea cu acesti detergenti mareste durata de viata a lenjeriei intre 3 si 5 ori, in comparatie cu spalarea cu detergenti normali. Folosirea de detergenti profesionali, care asigura spalarea, inalbirea si dezinfectia rufelor fara a deteriora fibra tesaturii.
  • Instalatie de dedurizare a apei - Instalatie de dedurizare a apei care asigura spalarea rufelor de la o duritate zero a apei, ceea ce ajuta la obtinerea unei spalari de calitate superioara.
  • Uscare si Calcare - Uscarea si calcarea se face cu utilaje de mare productivitate. Plierea cearceafurilor se face automat, dupa care lenjeria este impachetata la cererea clientului in folie de plastic.

Galerie foto