Spalatorie Curatatorie Harlau

Ecobioclean - Spalatorie & Curatatorie Ecologica

Spalatorie Curatatorie Harlau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Harlau: Ecobioclean - Spalatorie & Curatatorie Ecologica.

Despre Noi

ECOBIOCLEAN este PRIMA si singura spalatorie si curatatorie ecologica de textile din Harlau care va astepta sa aduceti hainele la curatat! Spalatoria noastra este dotata cu aparatura de ultima generatie, folosim detergenti biodegradabili pentru grija si atentia hainelor dumneavoastra!

Te asteptam la EcoBioClean sa ne aduci rufele adunate peste saptamana. Ne gasiti la curatatorie de luni pana vineri, de la 08:00 la 18:00 si sambata de la 08:00 la 16:00.

spalatorie ecologica haine harlau iasi

Curatarea ecologica a hainelor reprezinta un mod simplu de a pastra ca noi hainele preferate. Unele haine chiar prezinta indicatii clare asupra faptului ca trebuie spalate sau curatate numai de catre curatatorii specializate. Curatarea eficienta si de calitate ridicata ce protejeaza hainele de situatii neplacute ca, decolorarea sau intratul de apa. Numita si „curatare uscata”, aceasta tehnologie de curatare nu foloseste apa ci anumite tipuri de solventi speciali  si este cea mai sigura metoda de a curata hainele, fara a le deteriora.

Servicii

Spalatorie-curatatorie haine/textilespalatorie curatatorie haine harlau

  • costume, camasi, geci, jachete, bluze
  • rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa
  • lenjerii de pat, cuverturi pat, plapume, pilote etc.

Calcatorie haine

Curatatorie haine din piele ecologica

Spalatorie Pilote si Perne

Curatatorie vesminte bisericesti

Curatenie la domiciliu, birouri, sedii firme, farmacii