Spalatorie Curatatorie Hunedoara

Nufarul Alb Delux

Spalatorie Curatatorie Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Hunedoara: Nufarul Alb Delux.

spalatorie curatatorie haine hunedoara

NU SPALAM COVOARE SAU MOCHETE!

  spalatorie curatatorie haine hunedoaraCu o vasta experienta in domeniul spalatoriilor si curatatoriilor, Nufarul Alb Delux este una din cele mai bune firme din domeniu din Hunedoara, iar acest lucru se datoreaza clientilor, care au fost multumiti de fiecare data cand au folosit serviciile noastre.

  Spalatoria Nufarul Alb Delux isi propune ca dumneavoastra sa nu va faceti griji de cate ori se intampla ca hainele dumneavoastra sa fie patate. La noi puteti scapa de grija spalarii si curatarea hainelor, sau oricaror obiecte pe care le doriti curatate!

 Echipamentul nostru este  universal , flexibil , cu funcții precise , in functie de cerintele clientilor nostri.

 Detergenții utilizati sunt de cea mai inalta calitate . Balsamul de rufe este produs special pentru acest tip de echipament, iar lichidele de albire sunt un amestec de oxigen activ și clor care conține o protecție ridicată pentru orice tip de tesatura.
    Firma noastra ofera  servicii de spalatorie pentru orice fel de haine  (de la frac la salopete) . Dacă sunteți proprietarul unui hotel și vreti să fiti sigur de calitatea serviciilor dumneavoastra față de clienti , nu ezitati sa folositi serviciile noastre!! Angajații noștri lucrează foarte eficient.

Program
LUNI-VINERI: 09:00 - 17:00
SAMBATA: 09:00 - 13:00

Garantam că odată ce ați folosit serviciile noastre, veți reveni de fiecare dată când hainele dumneavoastră au nevoie de o spălare sau curățare profesională de calitate!!

Servicii

Servicii de spalatorie pentru:

  • INDUSTRIA HOTELIERA
  • EVENIMENTE
  • UZ CASNIC

Galerie foto