Spalatorie Curatatorie Iasi

H2O Clean

Spalatorie Curatatorie Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Iasi: H2O Clean.

H2O Clean
Spalatorie - Curatatorie de Haine | Calcatorie | Croitorie Rapida | Livrare rapida
0733.311.166 / 0721.366.110

Suntem prietenosi cu mediul inconjurator, curatatoria noastra nu utilizeaza solventi si toate produsele sunt biodegradabile. Spalatoria ecologica a fost creata pentru a va usura viata, noi ascultam nevoile voastre si daruim timp cu cei dragi.
Avem o echipa mica care cuprinde 5 membri, dar cu ambitii mari. Care impreuna suntem orientati catre clienti. Ambitia noastra este sa avem clienti fericiti, si experienta creata de noi sa fie cat mai placuta.
H2O Clean utilizeaza un sistem profesional de curatare si intretinere a textilelor denumit: Lagoon, unic in lume, bazat pe tehnologia WET CLEANING, furnizat de catre renumitul producator: Electrolux Laundry Sistems din Suedia.
Aplicatie Mobila
curatatorie iasi

H2O Clean vine in ajutorul tau cu o aplicatie mobila, disponibila pe orice device cu Android si iOS. Suntem singurii din Iasi si doar la un click distanta poti sa-ti cureti hainele.
Bucura- te de mai mult timp liber alaturi de cei dragi si scapa de stresul rufelor murdare. Descarca acum aplicatia “H2O Clean”, in 30 de secunde comanda ta este initiata, in maxim 3 ore iti preluam hainele care vor fi curatate si livrate chiar si in 24 ore.

PROMISIUNILE NOASTRE:

  • Livrare rapida in 24 ore, iar in cazuri speciale chiar si in 3 ore.
  • Folosim produse biodegradabile, non- toxici, care nu irita pielea.
  • Rasplatim fidelitatea. Vrei sa vezi cum? Fii clientul nostru!
  • Daca nu esti multumit de noi, iti returnam banii pe serviciul prestat sau refacem procesul de curatare/spalare si calcare.
  • Experienta unica, cu serviciul H2O Delivery nu mai pierzi timp in trafic, combustibil si bani.

Servicii

- Curatatorie si spalatorie ecologica texila
- H2O Delivery
- Retus Croitorie
- Spalatorie Industriala