Spalatorie Curatatorie Lipova

Spalatorie Covoare Lipova

Spalatorie Curatatorie Lipova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Lipova: Spalatorie Covoare Lipova.

  Spalatul covoarelor, igienizarea sau infrumusetarea lor, indepartarea petelor sau alergenilor, se poate obtine prin mai multe metode traditionale sau moderne, deseori printr-o combinatie a acestora. Majoritatea producatorilor de covoare accepta ca adevarata conceptia potrivit careia covoarele spalate des sunt mult mai placute vizual, mult mai igienice si chiar rezista mai mult in timp. Un studiu al unei importante publicatii de profil (Sanitary Maintenance) vine in sprijinul unei alte conceptii si anume aceea ca se obtin rezultate mult mai bune prin spalarea cu apa decat prin spalarea chimica.
  Beneficiem de o echipa de specialisti, echipamente de ultima generatie, precum si detergenti si solutii speciale de curatat biodegradabile si ecologice, care protejeaza covoarele dumneavoastra si sunt sigure pentru sanatatea dumneavoastra si a familiei, dar si pentru mediul inconjurator.
  Suntem una dintre putinele firme de curatatorie covoare specializate pe toate tipurile de mochete, fie ca sunt mochete de trafic intens, mochete destinate zonelor rezidentiale sau celor de birouri.
  La Matei Spalatorie Covoare asigura gratuit transportul covoarelor dumneavoastra, se beneficiaza astfel de colectare respectiv livrare la domiciliu.

Servicii

  • Spalatorie de covoare 6 Lei/mp
  • Covoare
  • Paturi
  • Mochete
  • Pilote