Spalatorie Curatatorie Ludus

Curatoria Chimica si Spalatoria Ecologica Ludus - Nufarul

Spalatorie Curatatorie Ludus reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Ludus: Curatoria Chimica si Spalatoria Ecologica Ludus - Nufarul.

Curatatoria Chimica si Spalatoria Ecologica Nufarul Ludus


0744.394.069

0745.942.296

Puncte de lucru:

  • Ludus : din cauza concediilor, pe peerioada de vara preluam comenzi online. Sunati la numerele de telefon de mai sus si ridicam noi comenzile de la domiciliu.
  • Campia Turzii, Str. Dr. Ion Ratiu, Nr. 1
  • Turda, Str. Lianelor, Nr. 1

Spalatoria si curatatoria ecologica Nufarul va ofera servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de imbracaminte, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale, costume, spalare si curatare covoare/mochete, scos pete de pe haine, camasi, tricouri, etc utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate.

spalatorie curatatorie ludus

Spalatoria si curatoria Nufarul asigura si servicii de spalare si curatare a covoarelor si a mochetelor la un pret accesibil tuturor. Spalarea se face cu detergenti si utilaje profesionale.

spalatorie curatatorie covoare ludus

Curatare si spalare draperii si perdele – perdelele si draperiile necesita o spalare / curatare / calcare speciala. Perdelele filtreaza praful si particulele poluante din aer, mirosurile, firele de par, fumul, creand astfel un mediul propice pentru dezvoltarea acarienilor. Pentru o curatare delicata, dar in profunzime a fibrelor utilizam detergenti si solventi speciali, care elimina praful, petele si mirosurile neplacute si care redau culorile originale.

 

 

Ne ocupam cu spalat, apretat si calcat lenjerii de pat si fete de masa pentru hoteluri, pensiuni si restaurante.

 

 

Curatam,spalam si inchiriem echipament de protectie pentru muncitori ( salopete, halate, etc)

 

 

Curatam si spalam chimic orice tip de covoare si mochete

 

 

 

  • Va stam la dispozitie cu o linie profesionala de curatat covoare si mochete, automatizata, de ultima generatie, pregatita sa va readuca la viata orice covor.

 

Calitatea serviciilor este garantata prin folosirea echipamentelor performante de spalare, calitatea detergentilor profesionali si nu in ultimul rand experienta in domeniu.

Serviciile va sunt oferite de un colectiv bine instruit si amabil, aflat in permanenta la dispozitia dvs.

Servicii

  • Oferim servicii de curatare chimica pentru : sacouri, pantaloni, paltoane, blanuri, haine de piele, rochii de mireasa, rochii de seara, echipamente de protectie
  • Oferim servicii de spalare pentru toata gama de lenjerii de pat, fete de masa, pilote, plapume, perdele, paturi, pleduri, cuverturi.
  • Oferim servicii curatare chimica pentru covoare si mochete, croim, taiem si festonam.Pentru detinatorii de animale de companie (caini si pisici) oferim servici speciale de curatare si dezintefectare ,fara costuri suplimentare.

 - Preluare si predare de la domiciliu cu transport gratuit.

 - Spalam, apretam, uscam si calcam lenjeria dumneavoastra la pret avantajos.

Galerie foto