Spalatorie Curatatorie Lugoj

Curatatorie Ecologica Lujoj - EMANUEL LaFonte

Spalatorie Curatatorie Lugoj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Lugoj: Curatatorie Ecologica Lujoj - EMANUEL LaFonte .

spalatorie curatatorie haine lugoj

 Curatatoria Ecologica EMANUEL LaFonte din Lugoj  este singura curatatorie ecologica profesionala din Lugoj ce utilizeaza echipamente si instalatii moderne de curatat!! Acest lucru face posibil ca procesul de curatare, spalare, uscare si calcare a hainelor sa atinga cele mai ridicate standarde. Executam cu rapiditate si maxima promptitudine curatarea chimica a articolelor de imbracaminte inclusiv a celor din piele sau blanuri, rochii de seara sau de mireasa, imbracaminte de protectia muncii (combinezoane, salopete, sube, etc) paturi, tinute militare etc. si spalarea oricaror articole de imbracaminte, lenjerie de corp, de pat, perdele, fete de masa, etc. De asemenea se asigura si ambalarea produselor!!

spalatorie curatatorie lugoj

   In decursul anilor am prestat o munca de calitate superioara si faptul ca printre clientii nostri stabili se afla societati mari din domeniul alimentatiei publice, industria medicamentelor,restaurante si hoteluri, sanatate si unitati militare sau de invatamant, dovedeste faptul ca am reusit sa satisfacem exigentele acestora in ceea ce priveste raportul pret-calitate. Tehnologia utilizata garanteaza cea mai inalta calitate de spalare si curatare pentru intretinerea oricarui tip de imbracaminte sau tesaturi, precum haine de piele si imitatie de piele, piele intoarsa, haine de blana tip Alain Delon, costume de dama si barbati, rochii diverse si rochii de mireasa, pantaloni, sacouri, paltoane, pardesie, cuverturi, plapume si draperii. 

  Avand o experienta de 40 de ani de in diversele sale sedii din Italia, Curatatoria Ecologica "Emanuel La Fonte", situata in Lugoj pe strada Caransebesului nr. 43 vis a vis de Lidl, garanteaza clientilor cele mai bune servicii si tratamente pentru combaterea acarienilor, alergiilor, mirosurilor neplacute si a prafului. Angajatii societatii noastre sunt specialisti cu lunga activitate in domeniu, in procesul de curatare/spalare folosind doar produse si detergenti ecologici, autorizati, de buna calitate, in utilaje performante. Societatea este in curs de autorizare ISO, ceea ce dovedeste calitate serviciilor prestate.

Servicii

spalatorie haine lugoj

  • Servicii de curatatorie chimica
  • Servicii spalatorii- Servicii de spalatorie
  • Servicii de spalatorie pentru hoteluri, moteluri si restaurante
  • Spalare albituri intreprinderi
  • Spalare albituri polulatie

Galerie foto