Spalatorie Curatatorie Medgidia

Spalatorie Haine Textile Medgidia - TOP CLEANER'S SRL

Spalatorie Curatatorie Medgidia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Medgidia: Spalatorie Haine Textile Medgidia - TOP CLEANER'S SRL.

TOP CLEANER'S
Spalatorie-curatatorie de haine - textile - lenjerii - covoare - perne Medgidia
0788.640.520

Despre Noi

spalatorie curatatorie haine medgidia

Spalatoria si curatatoria Top Cleaner's va ofera servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de imbracaminte, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale, costume, spalare si curatare covoare/mochete, scos pete de pe haine, camasi, tricouri, etc utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate.

Curatarea chimica ecologica si spalarea de haine profesional reprezinta un mod simplu de a pastra ca noi hainele preferate. Unele haine chiar prezinta indicatii clare asupra faptului ca trebuie spalate sau curatate numai de catre curatatorii specializate.

Pentru a prelungi si a mentine o perioada cat mai indelungata viata hainelor si a accesoriilor dvs., respectati instructiunile de intretinere.

spalatorie medgidia

Servicii

Spalare/curatare/calcatorie/uscare haine si textile

Spalatorie hoteluri, pensiuni, restaurante, săli de evenimente
Scoaterea petelor
Ambalarea produselor textile

  • costume, camasi, geci, jachete, rochii
  • rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa
  • lenjerii de pat, cuverturi pat, plapume, pilote etc.