Spalatorie Curatatorie Miercurea Ciuc

Prestarea Societate Cooperativa

Spalatorie Curatatorie Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Miercurea Ciuc: Prestarea Societate Cooperativa.

    sp5_02Firma noastra, Prestarea Societate Cooperativa ofera solutii complete în domeniul serviciilor de curatenie si întretinere, a igienei individuale si colective. Prestarea Societate Cooperativa poate deveni partenerul dumneavoastra eficient pentru rezolvarea globala a problematicii curateniei, oferind servicii, aparate, utilaje, accesorii si consumabile de cea mai buna calitate.   

    Spalatoria-Curatatoria Prestarea Societate Cooperativa isi propune ca dumneavoastra sa nu va faceti griji de cate ori se intampla ca hainele dumneavoastra sa fie patate. La noi puteti scapa de grija spalarii si curatarii hainelor, covoarelor sau oricaror obiecte  pe care le doriti a fi curatate!

    Obiectivul principal al firmei îl reprezintă satisfacerea celor mai exigente gusturi ale clienţilor fără a scădea calitatea şi siguranţa produsului final.

    Firma noastra, Prestarea Societate Cooperativa, situata pe Bdul. Timisoarei Nr. 22, in Miercurea Ciuc, garanteaza clientilor cele mai bune servicii si tratamente pentru combaterea acarienilor, alergiilor, mirosurilor neplacute si a prafului. Angajatii societatii noastre sunt specialisti cu lunga activitate in domeniu, in procesul de curatare/spalare folosind doar produse si detergenti de cea mai buna calitate, autorizati, in utilaje performante.

In plus, in cadrul spalatoriei situata pe Bld. Fratiei, Nr. 22 oferim servicii de curatare a pernelor din puf.

   La spalatoria profesionala ATCOM din Zalau, facem ceea ce stim cel mai bine: spalam, curatam, uscam, si calcam hainele dumneavoastra. Suntem rapizi, eficienti si seriosi!!!

   In speranta ca oferta de servicii a firmei noastre va satisface cerintele dvs, va stam la dispozitie pentru a dovedi calitatea serviciilor prestate!!! Garantam că odată ce ați folosit serviciile noastre, veți reveni de fiecare dată când hainele si covoarele dumneavoastră au nevoie de o spălare sau curățare profesională de calitate.

Va multumim anticipat pentru alegerea dumneavoastra!

Servicii

  • Spălarea și curățarea chimică a articolelor textile și a produselor din blană;
  • Spălarea și călcarea lenjeriei: cearceafuri, fețe de pernă, fețe de masă, perdele;
  • Spălarea costumelor, treningurilor, halatelor, salopetelor, tricourilor sport, croșetatelor;
  • Spălarea covoarelor de diferite dimensiuni;
  • Spălarea și curățarea chimică a costumelor, paltoanelor, rochiilor, costumelor de schi etc.
  • Spălarea și curățarea chimică, ptr. unitățile economice, a covoarelor, lenjeriilor de pat, jupon, bluză secuiască, huselor de scaun și canapea, cuverturilor, perdelelor;
  • Curățarea chimică a obiectelor din piele și a blănurilor.
  • Curatare perne din puf, la spalatoria din Bld. Fratiei, Nr. 22

Galerie foto