Spalatorie Curatatorie Moinesti

Hestia Cleaning - curatatorie textile, covoare, tapiterii, perne

Spalatorie Curatatorie Moinesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Moinesti: Hestia Cleaning - curatatorie textile, covoare, tapiterii, perne.

Despre Noi

Hestia Cleaning
Spalatorie - Curatatorie - Calcatorie Haine/Textile Comanesti
0743.137.808


Spalatoria si curatatoria Hestia Cleaning va ofera servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de articole textile, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi curatat costume, paltoane scurte, rochii simple sau de ocazie, rochii de mireasa, articole din piele, spalat lenjerie de pat, paturi, pilote, articole din puf sau pene, perdele si draperii, fete de masa, utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate. 

spalatorie curatatorie haine textile comanesti


Curatarea chimica ecologica si spalarea de haine profesional reprezinta un mod simplu de a pastra ca noi hainele preferate. Unele haine chiar prezinta indicatii clare asupra faptului ca trebuie spalate sau curatate numai de catre curatatorii specializate.

Pentru a prelungi si a mentine o perioada cat mai indelungata viata hainelor si a accesoriilor dvs., respectati instructiunile de intretinere. Produsele achizitionate poarta insemnele materialelor folosite la producerea acestora sau simbolurile potrivite pentru ingrijirea lor.

Servicii

Spalatorie-curatatorie haine/textile

  • costume, camasi, geci, jachete, bluze
  • rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa
  • lenjerii de pat, cuverturi pat, plapume, pilote etc.

Curatatorie haine din piele

Calcatorie haine

Curatare tapiterii

Hestia Cleaning
Spalatorie profesionala de Covoare Moinesti
0743.137.808

spalatorie_covoare moinesti bacauSpalatoria profesionala de covoare Hestia Cleaning va ofera servicii de spalatorie covoare cu aparatura de ultima generatie, masina automata profesionala de spalare,uscatorie cu dezumidificare, precum si centrifuga de stors covoare, avand avantajul uscarii rapide fara mirosuri neplacute.

Spalam covoare si mochete, pilote sau alte asternuturi de dimensiuni mari, cu ridicare si livrare la domiciliul clientului in Comanesti si imprejurimi. Va oferim cele mai bune servicii de curatare, spalare si uscare a covoarelor. Folosim doar detergenti speciali: duri cu murdaria, dar delicati cu tesatura. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Asiguram atat ridicarea covoarelor de la adresa clientului, cat si returnarea acestora la adresa indicata, în functie de programul clientului.

Desprafuirea covoarelor se realizeaza pe ambele fete cu utilaje dotate cu dispozitive vibratorii, cu aspirare concomitenta a prafului, ceea ce permite eliminarea acestuia in profunzime si totodata protejaza firele si urzeala.

Uscarea covoarelor are loc in camere de uscare, intens ventilate, cu temperatura si umiditate atent controlate! Astfel, in cateva ore, covoarele tale sunt perfect uscate!

Te asteptam si la curatatoria noastra situata in Comanesti, strada Girlei, numarul 1 (in spatele pietii, fosta fabrica de paine).