Spalatorie Curatatorie Oradea

Spalatorie-Curatatorie - Corianis Clean

Spalatorie Curatatorie Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Oradea: Spalatorie-Curatatorie - Corianis Clean.

Spalatorie Curatatorie Oradea
  Corianis Clean presteaza servicii de spalatorie si curatatorie chimica pentru persoane fizice sau juridice la cele mai mici preturi avand ca scop asigurarea unei calitati ireprosabile . Pentru asigurarea unei calitati la un standard ridicat, folosim cele mai noi tehnologii in domeniu si cele mai bune solutii de indepartare a petelor.
  Serviciile de spalatorie stau la dispozitia unui sector larg de consumatori de la persoane fizice la hoteluri, gradinite, crese, spitale etc.
  Misiunea noastra este aceea de a asigura servicii de o calitate cat mai buna care sa exprime inalta consideratie pe care o purtam tuturor clientilor.

Spalatorie Curatatorie Oradea

Curatare Uscata
  Acest tip de curatare protejeaza hainele de situatiile neplacute ca decolorarea sau intratul la apa. Tehnologia de curatare, numita si “curatare uscata”, nu foloseste apa ci numai anumite tipuri de solventi speciali si este cel mai sigur mod de a curata hainele fara a le deteriora.
  Indiferent de natura petelor (grasime, cafea, vin sau rugina), curatarea celor mai pretentioase articole (rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale, asternuturi) isi gasesc la noi rezolvarea in cel mai scurt timp.

  Calitatea serviciilor este garantata prin folosirea echipamentelor performante de spalare, calitatea detergentilor profesionali si nu in ultimul rand experienta in domeniu.
  Serviciile va sunt oferite de un colectiv bine instruit si amabil, aflat in permanenta la dispozitia dvs.

Servicii

  • Servicii complete de spalat, calcat si curatat haine, lenjerii pat, plapumi, perdele.
  • Oferim garantia serviciilor noastre, astfel incat la noi aveti siguranta ca hainele sau covoarele nu isi vor modifica textura sau culoarea in procesul de curatare si spalare, indiferent de tipul de tesatura.

Galerie foto