Spalatorie Curatatorie Oradea

ECO ADIS SRL

Spalatorie Curatatorie Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Oradea: ECO ADIS SRL.

ECO ADIS SRL
Spalatorie ecologica textile | Curatatorie chimica | Spalatorie Covoare cu uscare rapida
0259.447.238 / 0751.236.227

Despre Noi

spalatorie curatatorie haine covoare oradeaSpalatoria si curatatoria ECO ADIS SRL va ofera servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de articole textile, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale, costume, haine din piele, camasi, tricouri etc, utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate.

  Misiunea noastra este aceea de a asigura servicii de o calitate cat mai buna care sa exprime inalta consideratie pe care o purtam tuturor clientilor. Calitatea serviciilor este garantata prin folosirea echipamentelor performante de spalare, calitatea detergentilor profesionali si nu in ultimul rand experienta in domeniu.

Etichetele hainelor furnizeaza informatii folositoare care va pot salva timp dar si bani. Mai curate si mai rezistente hainele isi vor pastra aspectul initial mai mult timp. Mai mult, pentru hainele la care se pot folosi inalbitori (clor si produse similare) se pot curata mult mai usor. Daca o eticheta mentioneaza ca hainele se pot inalbi atunci este sigur sa folositi produse pe baza de Clor. Daca o eticheta mentioneaza ca se pot folosi inalbitori fara Clor atunci se pot folosi doar acele produse care sunt sigure si nu decoloreaza. Totusi, deoarece unele etichete pot induce in eroare este mai bine sa testati inalbitorul inainte de a-l folosi sau sa respectati instructiunile inalbitorului.

Curatarea chimica ecologica si spalarea de haine profesional reprezinta un mod simplu de a pastra ca noi hainele preferate. Unele haine chiar prezinta indicatii clare asupra faptului ca trebuie spalate sau curatate numai de catre curatatorii specializate.

Curatare Uscata
  Acest tip de curatare protejeaza hainele de situatiile neplacute ca decolorarea sau intratul la apa. Tehnologia de curatare, numita si “curatare uscata”, nu foloseste apa ci numai anumite tipuri de solventi speciali si este cel mai sigur mod de a curata hainele fara a le deteriora.
  Indiferent de natura petelor (grasime, cafea, vin sau rugina), curatarea celor mai pretentioase articole (rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale, asternuturi) isi gasesc la noi rezolvarea in cel mai scurt timp.

  Curatare si spalare draperii si perdele – perdelele si draperiile necesita o spalare / curatare / calcare speciala. Perdelele filtreaza praful si particulele poluante din aer, mirosurile, firele de par, fumul, creand astfel un mediul propice pentru dezvoltarea acarienilor. Pentru o curatare delicata, dar in profunzime a fibrelor utilizam detergenti si solventi speciali, care elimina praful, petele si mirosurile neplacute si care redau culorile originale.

Oferim garantia serviciilor noastre, astfel incat la noi aveti siguranta ca hainele sau covoarele nu isi vor modifica textura sau culoarea in procesul de curatare si spalare, indiferent de tipul de tesatura.

Despre Noi

  • Servicii complete de spalat, calcat si curatat haine: bluze, costume, blanuri, camasi, tricouri, cerga, cravata, ciorapi, fuste, rochii de mireasa, halate, salopete, hanorace, haine din piele, paltoane, pijamale, pulovere, sacouri, sube, trening, veste etc
  • lenjerii, pilote, paturi, cearsafuri, perdele, draperii, perne, prosoape etc
  • Spalatorie covoare cu uscare rapida: covoare persane, covoare moderne, mochete, covorase etc.

Galerie foto