Spalatorie Curatatorie Oradea

Spalatorie HAINE Oradea

Spalatorie Curatatorie Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Oradea: Spalatorie HAINE Oradea.

Spalatorie ecologica textile | Curatatorie chimica | Spalatorie Covoare cu uscare rapida

Spalatoria si curatatoria din Oradea va ofera servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de articole textile, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale, costume, haine din piele, camasi, tricouri etc, utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate.

Etichetele hainelor furnizeaza informatii folositoare care va pot salva timp dar si bani. Mai curate si mai rezistente hainele isi vor pastra aspectul initial mai mult timp. Mai mult, pentru hainele la care se pot folosi inalbitori (clor si produse similare) se pot curata mult mai usor. Daca o eticheta mentioneaza ca hainele se pot inalbi atunci este sigur sa folositi produse pe baza de clor. Daca o eticheta mentioneaza ca se pot folosi inalbitori fara Clor atunci se pot folosi doar acele produse care sunt sigure si nu decoloreaza. Totusi, deoarece unele etichete pot induce in eroare este mai bine sa testati inalbitorul inainte de a-l folosi sau sa respectati instructiunile inalbitorului.

Curatarea chimica ecologica si spalarea de haine profesional reprezinta un mod simplu de a pastra ca noi hainele preferate. Unele haine chiar prezinta indicatii clare asupra faptului ca trebuie spalate sau curatate numai de catre curatatorii specializate.

Servicii :

  • Servicii complete de spalat, calcat si curatat haine: bluze, costume, blanuri, camasi, tricouri, cerga, cravata, ciorapi, fuste, rochii de mireasa, halate, salopete, hanorace, haine din piele, paltoane, pijamale, pulovere, sacouri, sube, trening, veste etc
  • lenjerii, pilote, paturi, cearsafuri, perdele, draperii, perne, prosoape etc
  • Spalatorie covoare cu uscare rapida: covoare persane, covoare moderne, mochete, covorase etc.