Spalatorie Curatatorie Ploiesti

Spalatorie Haine Ploiesti - Family Clean

Spalatorie Curatatorie Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Ploiesti: Spalatorie Haine Ploiesti - Family Clean.

FAMILY CLEAN
Spalatorie - Curatatorie haine, textile, piele, blana, covoare Ploiesti
0741.326.459 / 0755.090.000
Program
Luni-Vineri: 09:00 - 19:00
Sambata: 09:00 - 15:30

Despre Noi

spalatorie haine ploiestiCuratatoria Family Clean este printre cele mai profesionale si moderne curatatorii din Ploiesti. Amplasata in rondul de la Catedrala este curatatoria accesibila oricarui prahovean "toate drumurile duc in centru". Ne recomanda cei aproape 4 ani de EXIGENTA si SERIOZITATE si cei peste 20.000 de clienti care s-au bucurat de CALITATEA serviciilor de curatare si GARANTIA respectarii termenelor de livrare pentru 80.000 de produse textile, piele si blana. Va asteptam si pe dumneavoastra sa va convingeti si sa ne deveniti clienti fideli.

Family Clean are grija ca toate hainele si accesoriile dvs sa arate impecabil! Le curatam, la calcam si le dezinfectam cu ajutorul cabinei Ecozono, cabina de dezinfectare cu ozon. Daca sunteti in cautarea celor mai bune servicii de spalatorie si curatatorie-haine, perdele, draperii, covoare, obiecte din piele si blana naturala, incalataminte si genti- atunci ati ajuns unde trebuie!

dezinfectare haine cu ozon ploiestiSuntem unica spalatorie din Ploiesti dotata cu cabina Ecozono prin intermediul careia dezinfectam, sterilizam si purificam toate obiectele textile, asa ca nu ezitati sa apelati la serviciile noastre!

Dezinfectarea cu ozon nu presupune folosirea niciunei substante chimice, acesta nu lasa urme si nu deterioreaza materialele cu care intra in contact! Mai mult, distruge mirosurile neplacute - NU le acopera!

Lasati calcatul hainelor pe mana profesionistilor! Va stam la dispozitie cu personal calificat si echipamente de ultima generatie! In plus, nu uitati de noul nostru utilaj, CABINA DE DEZINFECTARE CU OZON, prin intermediul careia dezinfectam,sterilizam si purificam toate obiectele textile, asa ca nu ezitati sa apelati la serviciile noastre!

Va asteptam cu drag in locatia noastra din centrul orasului, sau va invitam sa apelati la serviciul de colectare si livrare la domiciliu!

Servicii

Spalatorie-curatatorie haine/textile

  • costume, camasi, geci, jachete, bluze
  • rochii de mireasa, paltoane, perdele, draperii, fete de masa
  • lenjerii de pat, cuverturi pat, plapume, pilote etc.

Curatatorie haine din piele si blana naturala

Calcatorie haine

Cabina de dezinfectare cu ozon (elimina mirosurile, virusi, bacterii) - solutia ideala pentru cei care sufera de alergii si probleme respiratorii)

Colectarea si livrarea sunt gratuite pentru o comanda de 80 RON

Galerie foto