Spalatorie Curatatorie Ploiesti

IACOMOZ SERV

Spalatorie Curatatorie Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Ploiesti: IACOMOZ SERV.

 Iacomoz Serv- Îti transformă covorul în vedeta casei tale!

 Spalatorie Curatatorie Ploiesti Iacomoz Serv este prima spălătorie din Ploiești care a avut ca activitate exclusivă spalarea și curățarea covoarelor. De ce? Pentru că am considerat că un covor este mai mult decât o bucată de textil care să fie curățată superficial într-o spălătorie auto! De multe ori covoarele sunt adevărate opere de arta și trebuie tratate ca atare, de oameni profesioniști. De-a lungul anilor ne-am perfecționat serviciile, fidelizându-ne astfel clienții. Ne mândrim cu clienti pe care i-am păstrat încă de la început.

 Termenele scurte de returnare a covoarelor (maxim 48 ore), dar și utilajele profesionale folosite la spălat și uscat, ne recomandă drept cea mai experimentată spălătorie din Ploiești!

 Suntem într-o continuă dezvoltare, drept pentru care începând cu luna iunie a acestui an, spălatoria de covoare Iacomoz este complet retehnologizată astfel încat venim în întampinarea clientilor noștri cu servicii premium. Noile utilaje achiziționate permit o mai bună curățare a covoarelor confecționate din materiale fragile și păstrarea culorilor în urma spălărilor repetate. Toate acestea fară să creștem prețurile! De asemenea, începând cu luna septembrie Iacomoz Serv asigură și servicii premium de spălătorie și curățătorie textile.

  Spalatorie Curatatorie Ploiesti 

Cu Iacomoz, nu trebuie sa misti un deget pentru a avea hainele, lenjeriile, gecile sau covoarele curate!

Servicii


 Oferim servicii de cea mai inalta calitate:

  • SPĂLĂTORIE/CURĂȚĂTORIE COVOARE
  • FESTONARE COVOARE/MOCHETE
  • SPĂLĂTORIE/CURĂȚĂTORIE HAINE

 

VIZUALIZEAZA LISTA PRETURI

Galerie foto