Spalatorie Curatatorie Ramnicu Sarat

Spalatorie Curatatorie Haine Rm Sarat

Spalatorie Curatatorie Ramnicu Sarat reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Ramnicu Sarat: Spalatorie Curatatorie Haine Rm Sarat.

  Curatatoria Ecologica pentru perne si pilote, este prima curatatorie specializata din Buzau.
  Obiectivul nostru este crearea factorilor necesari pentru intretinerea sanatatii, igienei si a oferi servicii de calitate clientilor nostri.
  Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra am studiat si implementat solutia pentru igienizarea produselor confectionate din pene, puf sau fibra sintetica, care pana acum parea un lucru destul de greu de indeplinit si care nu se gasea la indemana.
  Cu o abordare noua in piata serviciilor de specialitate, va aducem in atentie o modalitate spectaculoasa pentru intretinerea sanatatii corporale, a igienei individuale si colective, de care stim cu totii ca nu ne putem lipsi.
  Prin curatare si igienizare va scapam de alergii, iritatii, bacterii si mirosuri neplacute. Procesul tehnologic este 100% ecologic si se bazeaza pe o curatare uscata (nu foloseste apa sau detergenti chimici si respecta mediul inconjurator) asigurand ca toti factorii care favorizeaza aparitia unor astfel de probleme vor fi indepartati.
  Tehnologia folosita se bazeaza pe raze ultraviolete (UVC)si este o abordare non-chimica de dezinfectare extrem de letala pentru virusi, bacterii si acarieni (capuse de praf). Ultravioletele distrug ADN-ul acestor patogeni si capacitatea lor de a se multiplica si a provoca o boala/alergie/iritatie.

Servicii

  • CURATARE DEZINFECTARE PERNE /PILOTE.Se inlocuieste husa exterioara.
  • STERILIZARE ORICE ARTICOL PRIN EXPUNERE LA RADIATII UVC.(jucarii de plus)
  • MAGAZIN DE PERNE.(perne sintetice pret de producator)
  • CONFECTIONAM LA COMANDA LENJERII DE PAT .100% BUMBAC( ALB) SATINAT(DEOSEBIT)SI ALTE MATERIALE.
  • MAGAZIN DE PERNE DECORATIVE. MATERIALE DEOSEBITE/CONFECTIONAM PERNE LA COMANDA,HUSE&DIMENSIUNI PERSONALIZATE LA ALEGERE.
  • CONFECTIONAM PILOTE DIN PUFUL/PENELE ADUSE DE DVS./MATLASATE PE LUNGIME/DIMENSIUNI PERSONALIZATE
  • PERNELE DIN PUF CUMPARATE DE DVS. DE LA MAGAZIN TIP SECOND HAND,LE PUTEM STERILIZA UMPLUTURA SI INLOCUI DOSUL DE PERNA.