Spalatorie Curatatorie Reghin

Spalatorie Covoare Reghin

Spalatorie Curatatorie Reghin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Reghin: Spalatorie Covoare Reghin.

CCH Carpet WASH Reghin
Spalatorie profesionala de covoare, paturi, cuverturi, saltele si tapiterii auto
Spalam mochete la domiciliu sau la birou, curatare canapele
Preluare si livrare gratuita!
0755.663.532

Despre Noi

spalatorie covoare reghinSpalatoria profesionala de covoare Reghin CCH Carpet Wash va ofera servicii de spalare si curatare covoare si mochete, paturi, saltele, sau alte asternuturi de dimensiuni mari, cu ridicare si livrare la domiciliul clientului in Reghin si imprejurimi. Detinem utilaje moderne pentru curatarea si igienizarea covoarelor dvs: deprafuitor, masina de spalat, centrifuga, dezumidificator, masina de finisat. 

Folosim doar detergenti speciali: duri cu murdaria, dar delicati cu tesatura. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute. Va oferim cele mai bune servicii de curatare la domiciliu sau la birou pentru tapiterii canapele, scaune etc.

Pastreaza un mediu curat in casa ta, oferind confort si siguranta celor dragi. Covoarele mai curate semnifica o casa mai curata.

Asiguram atat ridicarea covoarelor de la adresa clientului, cat si returnarea acestora la adresa indicata, în functie de programul clientului.

Uscarea covoarelor se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare, camere de uscare prevazute cu ventilator si dezumdificator.