Spalatorie Curatatorie Resita

Spalatorie Curatatorie Haine Resita

Spalatorie Curatatorie Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Resita: Spalatorie Curatatorie Haine Resita.

Avem angajaţi cu o vastă experienţă în domeniu, câştigată în peste 25 de ani de muncă în domeniul spălării respectiv a curăţării chimice. Experienţa a fost dobândită atât în societatea noastră( de la înfiinţare până în prezent, peste 9 ani) cât şi la fosta curăţătorie chimică de stat din oraş, curăţătorie care s-a închis în anul 2003 şi nu în ultimul rând la seminarii de specialitate organizate în ţară.

        Produsele folosite de noi în procesul tehnologic provin în proporţie de 90% din Germania (soluţii, detergenţi, umeraşe, folie, etc), lucru care se vede şi în calitatea obţinută la produsul finit.

        La ora actuală suntem cea mai mare spălătorie – curăţătorie textilă ecologică din judeţul Caraş – Severin. De circa 2 ani dispunem şi de o maşină, lucru care ne conferă posibilitatea de a prelua respectiv a duce clienţilor marfa oferită spre spălare respectiv curăţare chimică.

        Dispunem de 1 utilaj de curăţat chimic (Seco Star SS500) cu o capacitate de 25 Kg pe şarjă, 3 maşini de spălat profesionale (Böwe şi Miele WS5100) cu o capacitate de 36 Kg pe şarjă, 3 uscătoare ( Miele Electronic), 3 mese de călcat manual (Thule) prevăzute cu călcătoare pe abur, 1 calandru ( Miele) cu lăţime de 175 cm, mașină de înfoliat (Hawo), totul dispus pe o suprafaţă de ca. 200 m².

        Oferim servicii complete de spălat – curăţat chimic – călcat sau după caz, doar spălat, doar curăţat chimic sau doar călcat.

        Preţurile ce le practicăm ne conferă dreptul de a spune că suntem cei mai ieftini prestatori de servicii de profil de pe piaţa din Caraş – Severin, şi nu numai, lucru care ne reduce concurenţa aproape la zero. Fiind o societate relativ mică, putem negocia preţurile direct, fără multe demersuri birocratice, respectiv oferi reduceri de preţ pentru cantităţi mari şi contracte ferme pe termene lungi.

        Printre clienţii noştrii se numără, în afară de persoanele fizice, societăţi cu profil motelier, hotelier, restaurante, uzine mici și mijlocii, firme de construcții metalice, societăţi care organizează nunţi, botezuri, instituţii publice, etc, societăţi care funcţionează atât în oraşul Reşiţa cât şi în împrejurimi, chiar şi în judeţ.

        Putem garanta că odată ce ați folosit serviciile noastre, veți reveni de fiecare dată când hainele dumneavoastră au nevoie de o spălare sau curățare profesională de calitate.