Spalatorie Curatatorie Sannicolau Mare

Spalatorie Curatatorie Sannicolau Mare

Spalatorie Curatatorie Sannicolau Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Sannicolau Mare: Spalatorie Curatatorie Sannicolau Mare .


Spalatorie Curatatorie Sannicolau Mare

Despre Noi

Va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii de curatare:

  • Tapiterie auto
  • Canapele/fotolii/coltare/scaune
  • Covoare/mochete
  • Spalare saltele
  • Curatare paturi/plapume

Oferim transport gratuit in Sannicolau Mare si Cenad.

 

 

Tapiterie Auto

 

Covoare

 

 

* Preturile pot varia in functie de marimea suprafetei curatate dar si de gradul de murdarie.

Spalatorie-Curatatorie Covoare/Mochete

 

Oferim servicii de spalatorie covoare cu aparatura de ultima generatie monodisc si jet de inalta presiune, uscatorie cu dezumidificare, precum si centrifuga de stors covoare, avand avantajul uscarii rapide fara mirosuri neplacute. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Spalatorie covoare cu uscare rapida: covoare persane, covoare moderne, covoare vechi, mochete, covorase, tapiterie, pilote, coverturi etc.

Spalare-curatare tapiterii auto, canapele, fotolii

 

Curatarea tapiteriei presuspune injectia unui jet de apa si abur cu detergent profesional, concomitent cu extractia acestui jet printr-o aspiratie puternica, rezultand o tapiterie curata in profunzime, nu doar la suprafata.

Echipamentele noastre asigura o curatare blanda si in profunzime a suprafetelor textile si rezultate impresionante, in special atunci cand curatati covoare si tapiterii.