Spalatorie Curatatorie Sebes

Spalatorie-Curatatorie Haine Sebes

Spalatorie Curatatorie Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Sebes: Spalatorie-Curatatorie Haine Sebes.

  Pentru servicii de spalare profesionala, curatare chimica, precum si spalare profesionala de covoare si mochete, GAMI CLEAN este partenerul dumneavoastra.
  Curatatoria chimica ecologica GAMI CLEAN din Alba Iulia va ofera calitate, promptitudine, seriozitate.
  Beneficiind de echipamente performante, utilizand solutii si detergenti de inalta calitate, dispunand de personal calificat si cu experienta, GAMI CLEAN ofera servicii de curatare si spalare profesionala a oricaror tipuri de confectii (textile, piele, blana), precum si servicii de spalare profesionala a covoarelor si mochetelor.
  Curatatoria chimica ecologica GAMI CLEAN vine de asemenea in intampinarea agentilor economici, cu solutii optime de curatare a echipamentelor de protectie a salariatilor.
  Preluam comenzi telefonice si oferim transport la domiciliu. Interesul nostru permanent pentru calitate ne asigura ca veti reveni mereu cu incredere la GAMI CLEAN.   Pentru informatii, intrebari, cereri de oferta, va stam la dispozitie.
  GAMI CLEAN SRL este acreditata ca unitate protejata, conform legii 448/2006.
  Prin utilizarea unei categorii speciale de detergenti, sub forma de sampon, actionati de instalatia computerizata de dozat, atasata masinilor de spalat performante, se evita degradarea culorilor, obtinandu-se o protectie ridicata si o senzatie de prospetime, cu un miros placut.
  Acest tip de spalare duce la cresterea duratei de folosinta, a textilelor si la eliminarea bacteriilor si alergenilor responsabili pentru problemele cauzate cailor respiratorii si dermei.
  Textilele extrem de delicate se vor spala manual.

Servicii

  • SPALATORIE PROFESIONALA COVOARE SI MOCHETE
  • SPALARE PROFESIONALA
  • CURATARE CHIMICA ECOLOGICA
  • PREDETASARE PETE
  • CALCARE
  • AMBALARE
  • TRANSPORT

Galerie foto