Spalatorie Curatatorie Sibiu

Biteco SRL

Spalatorie Curatatorie Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Sibiu: Biteco SRL.

  Spalatorie Curatatorie SibiuCu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, firma noastra, SC. Biteco SRL  asigura intretinerea si curatarea oricarui tip de materiale textile.Cu o experienta de peste 15 ani, firma noastra a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de servicii profesionale in domeniul spalatoriilor  si curatatoriilor din Sibiu. Spalatoria-Curatatoria SC. Biteco SRL isi propune ca dumneavoastra sa nu va faceti griji de cate ori se intampla ca hainele dumneavoastra sa fie murdare sau patate. La noi puteti scapa de grija spalarii si curatarii hainelor, covoarelor sau oricaror obiecte  pe care le doriti a fi curatate!

  

  Scopul nostru este acela de a imbunatati in permanenta si extinde  gama de servicii oferite de noi, obtinerea loialitatii pe sectoarele in care activam prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite partenerilor nostri.

Clienţii noştri sunt partenerii noştri !!– fiecare lucrare pe care o executăm reprezintă un parteneriat cu clientul, o provocare pe care o luăm în serios şi o ducem la capăt în cele mai bune condiţii.

   Constienti ca prin intrarea noastra in Uniunea Europeana prestarilor de servicii de spalat si curatat chimic li se vor impune reguli stricte referitoare la protectia mediului, precum pentru a putea oferi clientilor servicii de calitate superioara.

 Spalatorie Curatatorie Sibiu 

  La spalatoria profesionala Biteco din Sibiu, facem ceea ce stim cel mai bine: spalam, curatam, uscam, si calcam hainele dumneavoastra. Suntem rapizi, eficienti si seriosi.

   In speranta ca oferta de servicii a firmei noastre va satisface cerintele dvs, va stam la dispozitie pentru a dovedi calitatea serviciilor prestate!!! Garantam că odată ce ați folosit serviciile noastre, veți reveni de fiecare dată când hainele si covoarele dumneavoastră au nevoie de o spălare sau curățare profesională de calitate. 

  Garantam cel mai bun raport calitate/ pret.

  Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon 0269 252 233 iar pentru un parteneriat de succes!

Va multumim anticipat pentru alegerea dumneavoastra!

PRETURI IMBATABILE - SERVICII IREPROSABILE!!!!

 

Servicii

  • Spalarea profesionala a textilelor
  • Calcare si uscare
  • Curatare chimica ecologica
  • Detasare pete si reparatii
  • Intretinere si revigorare
  • Preluare si livrare gratuita la sediul beneficiarului

Galerie foto