Spalatorie Curatatorie Sibiu

Classic Clean

Spalatorie Curatatorie Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Sibiu: Classic Clean .

 CLASSIC CLEAN 

 Spalatorie-Curatatorie Haine/Textile 

 CURATATORIE UMEDA WET CLEANING 

0769.702.792

Puncte de lucru:

Str. Irina Rosetti nr. 1, Sibiu
Str. Uzinei nr. 9, Cisnadie

Program
Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
Sambata: 08:00 – 14:00

Despre Noi

spalatorie curatatorie sibiuClassic Clean este locul unde avem grija deosebita de hainele tale, dar si de mediul inconjurator.

Datorita tehnologiei de ultima generatie in domeniul curatatoriei profesionale precum si a detergentilor biodegradabili, fara fosfati, enzime sau cloruri, hainele tale sunt protejate.

In acelasi timp, detergentii nostri sunt antialergenici, astfel incat nu ataca pielea, spre deosebire de substantele chimice folosite in procesul de curatare Dry Clean.

Folosim Sistemul profesional de curatare a textilelor Lagoon.

Acest sistem este unic in lume si se bazeaza pe tehnologia de curatare umeda (Wet Cleaning) pe baza de apa care a obtinut aprobarea „The Woolmark Company” ca alternativa perfecta pentru ingrijirea tesaturilor si hainelor delicate care erau pâna acum curatate folosind solventi chimici.

curatatorie_umeda_wet_cleaning_sibiu

Sistemul Lagoon a fost conceput de catre Electrolux Laundry Systems in mod expres pentru spalarea profesionala a tesaturilor delicate in apa si a fost dezvoltat cu asistenta Institutului Hohenstein din Bonningham (Germania), cel mai calificat centru mondial pentru cercetarea stiintifica in domeniul tesaturilor. 

Lagoon elimina murdaria avand grija de proprietatile originale ale materialului in termeni de forma, dimensiune, culoare si manevrare. 

curatatorie umeda wet cleaning sibiu

Spre deosebire de procesele curatarii chimice, Lagoon elimina in totalitate murdaria. 

Articolele care au fost spalate au un miros proaspat si culorile sunt mai stralucitoare.

Servicii

spalatorie curatatorie calcatorie sibiu

Spalatorie - Curatatorie - Spalare | Curatare prin sistem Lagoon (Wet Cleaning) Eco
Garantam rezultate impecabile, fara pete, la fiecare spalare sau curatare, fara ca aspectul sau rezistenta tesaturilor sa fie afectate.

Haine din Piele - Haine Delicate

Classic Clean insa iti ofera acum servicii profesionale de "curatatorie haine piele" (fuste, geci, pantaloni, veste, etc.) cu promisiunea de indepartare a petelor persistente cu ajutorul tehnologiei de ultima ora de la Electrolux si a solutiilor non chimice de detasare.

Departamentul nostru specializat in curatarea hainelor de piele iti asigura cele mai bune rezultate in indepartarea petelor de pe geci, pantaloni, veste, fuste si scurte din piele naturala.

Spalatorie Textile - Perdele - Draperii - Lenjerii

Pentru o curatare delicata, dar in profunzime a fibrelor utilizam detergenti si solventi speciali care elimina praful, petele si mirosurile neplacute si care redau culorile originale ale produselor.

Calcatorie profesionala manuala

Servicii profesionale de calcat manual pentru diverse tipuri de haine, lenjerie de pat, etc. Aici, la Classic Clean, folosim intotdeauna personal calificat, mese de calcat profesionale si tehnologie de ultima ora de la Electrolux Professional.

Momentul calcarii este propice pentru identificarea diverselor pete discrete ce nu au fost observate si retusate in timpul spalarii. De aceea, se recomanda ca dupa fiecare spalare, haina sau articolul respectiv sa fie calcat, deoarece atunci acesta poate fi controlat peste tot cu mare atentie.

Gratuit! Colectarea si Livrarea - Pentru comenzi de peste 50 Lei
(Serviciul costa 10 Lei pentru comenzi sub 50 Lei)

Oferte speciale

Sustinem pe cei care lupta in linia intai. Oferim 50% REDUCERE la orice comanda pentru toate cadrele medicale si angajatii MAI si MApN din Sibiu si zonele limitrofe.

reducere spalatorie sibiu

Galerie foto