Spalatorie Curatatorie Slanic Moldova

Spalatorie Curatatorie Slanic Moldova - Magic Laundry

Spalatorie Curatatorie Slanic Moldova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Slanic Moldova: Spalatorie Curatatorie Slanic Moldova - Magic Laundry.

curatatorie spalatorie bacau

Magic Laundry ofera servicii de curatatorie si spalatorie pentru persoane fizice printr-un punct de colectare si livrare situat in Centrul Comercial Cora Bacau, cat si pentru persoane juridice: hoteluri, restaurante, institutii private si de stat, societati comerciale.

Magic Laundry-spalatorie-bacau

Magic Laundry este singura si cea mai buna curatatorie ecologica de haine, tesaturi delicate, draperii si lenjerii din Bacau ce utilizeaza exclusiv apa atunci cand iti curata imbracamintea sau articolele textile din casa !

Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie cu cele mai performante echipamente si produse pentru a va scapa de orice tip de pata de pe orice tip de haina.

spalatorie ecologica bacau

calcatorie bacauSpre deosebire de curatatoriile obisnuite ce utilizeaza substante chimice, Magic Laundry reuseste, datorita tehnologiei de ultima ora, sa curete chiar si cele mai pretentioase haine, fara a deteriora culoarea sau textura materialului, folosind numai apa, detergenti si balsamuri biodegradabile in procesul de curatare.

Spalatoria noastra ecologica poate curata in siguranta orice tip de articole, materiale textile si tesaturi delicate: matasuri, casmir, lani noi pure, lycra, goretex, piele.
Noi respectam materialele textile si hainele atunci cand spalam.

Cu Magic Laundry, ajutam impreuna la protejarea mediului inconjurator. Aceasta curatatorie ecologica nu utilizeaza solventi si toate produsele sunt biodegradabile pentru drenare fara substante chimice.

Timpul este esential cand este vorba de o spalare corecta a hainelor, vino la spalatoria ecologica Magic Laundry si profita de calitatea superioara a serviciilor noastre si de timpul pe care il alocam tinutei tale!

Ne gasiti in centrul comercial Cora de Luni pana Duminica intre orele 09:00 - 21:00. Va asteptam!

Servicii

preturi-spalatorie-curatatorie-croitorie-bacau

Realizam servicii profesionale de curatatorie, spalatorie si calcatorie haine in Bacau, oferind colectare si livrare gratuita de la sediul clientului.

SPALATORIE PROFESIONALA TEXTILE

Servicii de spalare clasica de calitate, cu apa, personalizate si rapide cu o capacitate de procesare foarte ridicata prin utilizarea celor mai performante utilaje de generatie 2016 si detergenti profesionali biodegradabili de inalta calitate.
Convinge-te de CALITATEA serviciilor prestate de noi. Alege curatatoria ecologica Magic Laundry.

CURATATORIE ECOLOGICA

Curatare eficienta si de calitate ridicata ce protejeaza hainele de situatii neplacute ca decolorarea sau intratul de apa. Numita si “curatare umeda”, aceasta tehnologie de curatare foloseste apa si anumiti detergenti speciali – in cazul nostru fiind cea mai sigura metoda de a curata hainele, fara a le deteriora.

CURATATORIE NON-CHIMICA (WET CLEANING)

Curatare pe baza de apa, absolut ecolgica, folsind cea mai avansata tehnologie ecologica din domeniu si masini noi de ultima generatie (2016), cu rezultate remarcabile chiar daca hainele tale sunt confectionate din materiale delicate, precum lana, matase sau casmir.

Retus - Croitorie

In cadrul curatatoriei ecologice Magic Laundry oferim urmatoarele servicii de retus si croitorie: scurtat pantaloni, fuste, blugi, modificat betelie, stramtat fuste si pantaloni, cusut nasturi si captuseala, aplicat umeri, schimbat fermoar, festonat tiv.

CURATAT UNIFORME SI HAINE SPECIALE

Pe aceia dintre dumneavoastra, pe care care meseria va impune folosirea de uniforme sau haine speciale, pot beneficia de calitate serviciilor oferite de MAGIC LAUNDRY la cele mai accesibile preturi.
Convinge-te de CALITATEA serviciilor prestate de noi.

CALCATORIE PROFESIONALA

O calcare profesionala si foarte rapida a hainelor sau a lenjerie tale, indiferent daca le spalati sau nu la noi. Datorita personalului calificat si a utilajelor performante calcam orice tip de articol (de la haine obisnuite pana la rochii de seara, rochii de mireasa, costume, paltoane, draperii, perdele, ceaceafuri, fete de masa).

Galerie foto