Spalatorie Curatatorie Slatina

Spalatorie Curatatorie Haine Slatina

Spalatorie Curatatorie Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Slatina: Spalatorie Curatatorie Haine Slatina.

  Firma PROCLEAN din Slatina isi propune sa aduca pe piata curatatoriilor si spalatoriilor din SLATINA un serviciu foarte util populatiei.

   Utilajele aflate in dotarea PROCLEAN sunt de ultima generatie ceea ce face posibil ca procesul de curatare, spalare, uscare si calcare sa atinga cele mai ridicate standarde de calitate, igiena si eficienta.

  In viitor, firma urmareste intarirea pozitiei pe piata serviciilor de spalatorie si curatatorie textile, prin deschiderea de noi puncte de colectare si centre de productie, avand in vedere achizitionarea unor noi linii tehnologice de mare productivitate, ceea ce va duce la costuri de productie reduse si la o competivitate mare pe piata serviciilor.


Spalatorie Curatatorie Slatina

  Scopul nostru este acela de a imbunatati si extinde in permanenta gama de servicii oferite de noi, obtinerea loialitatii pe sectorul in care activam prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite partenerilor nostri.

   Noi ne ocupam de curatarea, spalarea, calcarea oricarui tip de confectii. Personalul nostru va va curata hainele atent în functie de indicatiile inscrise pe eticheta. Aplicam cele mai eficiente metode pentru indepartarea petelor astfel incat hainele dumneavoastra vor deveni din nou impecabile.

 

Servicii

Spalatorie Curatatorie SlatinaAstfel va oferim urmatoarele servicii:

  • Servicii de curatatorie chimica
  • Servicii spalatorii- Servicii de spalatorie
  • Servicii de spalatorie pentru hoteluri, moteluri si restaurante
  • Curăţătorie chimică la domiciliu
  • Spalare albituri intreprinderi
  • Spalare albituri polulatie

Galerie foto