Spalatorie Curatatorie Slobozia

Fresh Air - Spalatorie Curatatorie Slobozia

Spalatorie Curatatorie Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Slobozia: Fresh Air - Spalatorie Curatatorie Slobozia.

Fresh Air
Spalatorie - Curatatorie Slobozia
0737.504.710

    Scopul nostru este acela de a imbunatati si extinde in permanenta gama de servicii oferite de noi, obtinerea loialitatii pe sectorul in care activam prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite partenerilor nostri.

spalatorie curatatorie slobozia

       Noi ne ocupam de curatarea, spalarea, calcarea oricarui tip de confectii. Personalul nostru va va curata hainele atent în functie de indicatiile inscrise pe eticheta. Aplicam cele mai eficiente metode pentru indepartarea petelor astfel incat hainele dumneavoastra vor deveni din nou impecabile.

        Calitatea serviciilor reprezinta trasatura principala pe care societatea noastra isi bazeaza activitatea. Dispunem de personal calificat in domeniu si folosim tehnologii avansate,recunoscute la nivel national. Solutiile ecologice si echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, fabricate in Uniunea Europeana, respecta normele acestora, si tindem ca prin implicarea noastra, prin metode avansate, sa oferim servicii la standarde europene pentru firme de curatenie.

    Procesul de spalare si finisare este complet automatizat garantand astfel calitatea serviciilor si siguranta bunurilor dumneavoastra.

   Se poate asigura preluarea / predarea bunurilor de la domiciliu.

Program
Luni-Vineri 08:00 - 18:30

Servicii

Servicii profesionale Spalare - Curatare - Calcare

  • textile, lana
  • piele, blana
  • lenjerie, paturi, perne
  • perdele / draperii
  • echipamente de lucru si protectie