Spalatorie Curatatorie Timisoara

Spalatorie Curatatorie Timisoara

Spalatorie Curatatorie Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Timisoara: Spalatorie Curatatorie Timisoara.


 Serviciile spalatoriei din Timisoara se adreseaza si clientilor din orasele invecinate. Incheiem contracte cu persoane juridice, oferind servicii de spalatorie pentru echipamente HoReCa si echipamente de protectie.

  Spalatoria din Timisoara va ofera servicii de spalatorie industriala pentru restaurante, hoteluri, cabinete medicale, unitati de productie, echipamente de protectie, pe scurt tuturor celor care au un volum de textile si echipamente ce necesita spalare/curatare industriala. Echipa noastra este formata din oameni cu experienta si pregatire in domeniu, ceea ce va garanteaza un serviciu profesionist. Tehnologiile folosite de noi prelungesc viata echipamentelor si le dau o senzatie deosebita la atingere.

Calitatea serviciilor este garantata prin folosirea echipamentelor performante de spalare, calitatea detergentilor profesionali si nu in ultimul rand experienta in domeniu.

  • Servicii de spalatorie industriala
  • Spalat cu detergenti profesionali de cea mai buna calitate
  • Servicii de spalatorie pentru unitati hoteliere, fabrici textile, restaurante, saloane masaj, camine de batrani, cabinete medicale etc
  • Spalatorie echipamente de protectie
  • Spalare albituri intreprinderi