Spalatorie Curatatorie Timisoara

TIP TOP AMG SRL

Spalatorie Curatatorie Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Timisoara: TIP TOP AMG SRL.

Spalatorie Curatatorie Timisoara

Serviciile spalatoriei Tip Top AMG se adreseaza si clientilor din orasele invecinate precum Buzias si Lugoj. Incheiem contracte cu persoane juridice, oferim servicii de spalatorie pentru echipamente HoReCa si echipamente de protectie.

  Spalatoria Tip Top AMG RL va ofera servicii de cea mai buna calitate in spalarea textilelor pentru ca afacerea dumneavoastra sa aibe o imagine impecabila. Echipa noastra este formata din oameni cu experienta si pregatire in domeniu, ceea ce va garanteaza un serviciu profesionist. Tehnologiile folosite de noi prelungesc viata textilelor si le dau o senzatie deosebita la atingere.

spalatorie haine timisoara

 Spalatoria si curatatoria Tip Top AMG SRL va ofera servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de imbracaminte, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale, costume, spalare si curatare covoare/mochete, scos pete de pe haine, camasi, tricouri, etc utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate.

Calitatea serviciilor este garantata prin folosirea echipamentelor performante de spalare, calitatea detergentilor profesionali si nu in ultimul rand experienta in domeniu.

Servicii

  • Spalatorie Curatatorie TimisoaraSpalam/curatam haine de orice fel (costume, camasi, rochii de gala, rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa, lenjerii de pat, cuverturi, paturi, plapume, pilote, vesminte preotesti).
  • Spalat cu detergenti profesionali de cea mai buna calitate
  • Servicii de curatatorie chimica
  • Servicii de spalatorie pentru hoteluri, moteluri si restaurante
  • Spalare albituri intreprinderi
  • Spalare albituri polulatie

Galerie foto