Spalatorie Curatatorie Tulcea

Spalatorie Tulcea

Spalatorie Curatatorie Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Tulcea: Spalatorie Tulcea.

Spalatorie Curatatorie TulceaNOUA ALTERNATIVA ECOLOGICA LA CURATATORIA CHIMICA!
UNICA CURATATORIE CU APA!
NOI AVEM GRIJA DE HAINELE TALE SI IMPREUNA AVEM GRIJA DE MEDIUL INCONJURATOR!

 

    SC LAMAR SRL a deschis in urma cu 5 ani prima spalatorie-curatatorie ecologica din tara sub sigla a doua firme de prestigiu international: ELECTROLUX SA si WOOLMARK APPROVED PROFESSIONAL. Noutatea cu care am venit pe piata consta in noul sistem de curatare cu apa LAGOON-singurul capabil sa spele ecologic toate textilele. Astfel, hainele dumneavoastra, chiar si articolele cele mai dificile din lana sau amestecuri din lana, blanuri, piele, dupa ce in prealabil vor fi curatate cu o solutie neutra biodegradabila, vor intra in contact direct cu apa si cu detergentii biodegradabili special conceputi de acest sistem. Rezultatul: hainele dumneavoastra vor fi intr-adevar curate, cu un miros mai proaspat si vor avea o durata mai mare de viata.

 

    SC LAMAR SRL utilizeaza un sistem profesionist de curatare a textilelor-Lagoon, unic in lume, bazat pe tehnologia wet-cleaning, furnizat de catre renumitul producator mondial Electrolux Laundry Sistems din Suedia.

 

    Cu sistemul de spalare Lagoon NU este necesara folosirea solventilor chimici, NU exista riscul emanarilor toxice si nici NU sunt probleme de tratament pentru apa eliminata dupa spalare, ca intr-un proces de curatare chimic.

 

    Inca nu v-am convins? Atunci va invitam la sediul nostru din strada Mahmudiei Nr.59, unde o echipa tanara si energica va sta la dispozitie pentru orice nelamurire. Deoarece este un spatiu deschis, veti avea ocazia sa observati intregul proces tehnologic de spalare si curatare la care vor fi supuse hainele dumneavoastra. 

 

    Trebuie sa incercati doar o data si veti simti diferenta!

 

Servicii

  • Spalatorie/calcatorie/curatatorie articole textile pentru publicul larg;
  • Spalatorie/calcatorie pentru hoteluri, restaurante, saloane de frumusete, etc;
  • Spalatorie/curatatorie de covoare,mochete.