Spalatorie Curatatorie Vaslui

LIBERNI S.R.L.

Spalatorie Curatatorie Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Vaslui: LIBERNI S.R.L..

   curatatorie_4_01S.C. LIBERNI S.R.L. -- punct de colectare str.Stefan Cel Mare nr.275A (Centrul Comercial,,SILVER MALL") si punct de lucru Str. Pompelor Nr. 1A, presteaza o gama complexa de servicii de curatatorie si spalatorie profesionala pentru articole textile, confectii, articole de imbracaminte, paturi, pilote, lenjerii, fete de masa, articole din piele si blana naturala, covoare, mochete.

    Cu un sistem de management bine pus la punct, curatatoria de haine S.C. LIBERNI S.R.L, ofera acum servicii profesionale de curatatorie uscata si spalatorie umeda clientilor sai, la un raport calitate-pret extrem de atractiv. Utilajele cu care suntem dotati, sunt utilaje de ultima generatie ce ofera calitate in serviciile ce le prestam, ingaduindu-ne sa putem oferi aceste servicii la preturi minime in urma pierderilor mici generate.

    Printre clienţii noştrii se numără, în afară de persoanele fizice, societăţi cu profil motelier, hotelier, restaurante, uzine mici și mijlocii, firme de construcții metalice, societăţi care organizează nunţi, botezuri, instituţii publice, etc, societăţi care funcţionează atât în oraşul Vaslui cât şi în împrejurimi, chiar şi în judeţ.

   In cazul in care serviciile dorite de dumneavoastra depasesc suma de 100 RON, hainele dumneavoastra vor fi preluate direct de la domiciliu!

Putem garanta că odată ce ați folosit serviciile noastre, veți reveni de fiecare dată când hainele dumneavoastră au nevoie de o spălare sau curățare profesională de calitate.

     Echipa care va avea grija ca hainele dumneavoastra sa arate impecabil este alcatuita din profesionisti instruiti si certificati la nivel european!!!!

 

Program de lucru

 

Luni-Vineri : 10 - 19

 

Sambata : 10 - 14

 

Duminica si sarbatorile legale : inchis

 

Servicii

  •  Servicii de curatatorie chimica
  •  Servicii spalatorii- Servicii de spalatorie
  •  Servicii de spalatorie pentru hoteluri, moteluri si restaurante
  •  Spalare albituri intreprinderi
  •  Servicii curatare covoare
  •  Curatare de covoare

Galerie foto