Spalatorie Curatatorie Videle

Spalatorie Videle

Spalatorie Curatatorie Videle reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Videle: Spalatorie Videle.

Despre Noi

SPALATORIE DE COVOARE SI PERNE VIDELE
Spalatorie Covoare, Mochete, Pilote, Paturi
Curatatorie de perne si pilote cu puf sau fulgi | Confectionare perne si pilote la dimensiunea dorita

Spalam covoare si mochete, pilote si perne de orice fel, pleduri, huse de pat sau alte asternuturi de dimensiuni mari, cu ridicare si livrare la domiciliul clientului in Videle si imprejurimi. Folosim utilaje moderne pentru curatarea si igienizarea covoarelor dvs: deprafuitor, masina de spalat, centrifuga, dezumidificator, masina de finisat. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

 

Uscarea covoarelor se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare, camere de uscare prevazute cu ventilator si dezumdificator.

Daca aveti un covor murdar sau o perna umpluta cu puf, cu burduful murdar, deformata, care nu va mai place, sunati-ne! Va aducem inapoi covorul impecabil de curat si perna igienizata, dezinfectata si cu un burduf nou!

 

Curatam pilote si perne din puf sau umplutura sintetica, huse, pleduri, cuverturi si paturi de mari dimensiuni. Daca aveti o perna care nu se mai potriveste la dimensiuni cu noile fete de perna, perna poate fi redimensionata.

Curatam pernele si pilotele din pene si puf, curatarea fiind una uscata - umplutura este scoasa din perna veche, introdusa intr-un aparat unde va fi centrifugata, aspirata de praf, tratata cu raze ultra violete pentru a distruge acarienii si optional aromatizata. Dupa acest proces, umplutura va trece intr-un dos nou de perna. Pretul curatarii pilotei de puf variaza in functie de dimensiuni si dupa cum se doreste sau nu un dos nou.

 

De asemenea, curatam (prin spalare) pilotele si pernele din fibre sintetice, husele, pledurile, paturile si cuverturile de mari dimensiuni.

Va informam ca in perioada urmatoare continuam sa lucram cu respectarea urmatoarelor reguli:

 

Va asiguram ca in activitatea noastra respectam cu strictete regulile de prevenire a raspandirii infectiei cu CoronaVirus.

 

Servicii

PRELUAM - SPALAM - USCAM - LIVRAM in 48 de ore

Spalatorie Covoare Videle

- Covoatele se spala cu detergenti speciali, se limpezesc bine, se storc prin centrifugare, se usuca in mediu controlat - rezultatul este unul foarte bun, covoarele sunt foarte frumoase.

- Etapele spalarii - etichetare, masurare, desprafuire, inmuiere, spalare pe fata si pe dos, limpezire din abundenta, pe platforma si in centrifuga, stoarcere prin centrifugare si uscare in mediu controlat, in spatiu dotat cu ventilator si dezumidificator.

- Eliminarea apei si uscarea controlata (rapida) sunt procesele care asigura mirosul frumos intrucat apa ramasa in covor este cauza mirosului neplacut.

Curatatorie de perne si pilote cu puf Videle

- Curatam pilote si perne din puf sau umplutura sintetică, huse, pleduri, cuverturi si pături de mari dimensiuni.

- Fulgii din perna sau pilota se pun in cuva unui utilaj unde sunt curatati de praf si alte impuritati, ventilati puternic pentru a deveni pufosi, dezinfectati cu raze UV. Apoi, trecand printr-un separator, sunt directionati intr-un burduf nou.


Confectionam perne si pilote la dimensiunea dorita!


Curatare diverse tapiterii: auto, coltare, fotolii, canapele, scaune