Spalatorie Curatatorie Zalau

Curatatoria Atcom Zalau

Spalatorie Curatatorie Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Zalau: Curatatoria Atcom Zalau.

   

Curatatoria Atcom din Zalau...un serviciu extrem de util daca vrei ca hainele tale "sa NU intre la apa"!!!!!

 

Spalatorie Curatatorie Zalau   Curatoria Atcom  din Zalau isi propune sa aduca pe piata curatatoriilor si spalatoriilor din Zalau un serviciu foarte util adresat populatiei,la un raport calitate pret extrem de atractiv.

   Atcom SRL - Curatatorie Chimica si ecologica - spalatorie presteaza servicii profesionale de curatatorie chimica si spalatorie, avand ca scop orientarea permanenta catre client si calitate.

   Dispunem de doua centre:

   Bld. Mihai Viteazu, Bl. D2, parter(lângă CEC) - Centru Primire;

   Str. Crişan nr. 11 - Secţia şi Centru primire   Pentru a-si indeplini obiectivele propuse ATCOM a dezvoltat o structura de productie de capacitate medie, formata din echipamente moderne si performante achizitionate de pe piata europeana, la care se adauga servicii personalizate, de cea mai buna calitate, in termen rapid si cu respectarea cerintelor de mediu.

   Personalul a fost atent selectat in toate compartimentele societatii, angajatii avand o vasta experienta in domeniu, seriozitatea si profesionalismul acestor oameni este inca o garantie pentru asigurarea de servicii de calitate.

ATCOM ofera servicii de curatatorie si spalatorie pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice: hoteluri, restaurante, institutii private si de stat, societati comerciale.
  
Spalatorie Curatatorie Zalau   Calitatea serviciilor prestate, preturile competitive, rapiditatea serviciului de colectare si livrare gratuit in 24-48 de ore (in functie de complexitatea comenzii) de la sediul sau domiciliului clientului au determinat numeroase hoteluri de 3 si 4 stele, restaurante, firme organizatoare de evenimente, societati comerciale, institutii bancare, dar si persoane private sa se numere printre clientii nostri permanenti.

   Utilajele cu care suntem dotati, sunt utilaje de ultima generatie ce ofera calitate in serviciile ce le prestam, ingaduindu-ne sa putem oferi aceste servicii la preturi minime in urma pierderilor mici generate.

   Noi ne ocupam de curatarea si spalarea oricarui tip de confectii. Personalul nostru va va curata hainele atent în functie de indicatiile inscrise pe eticheta. Aplicam cele mai eficiente metode pentru indepartarea petelor astfel incat hainele dumneavoastra vor deveni din nou impecabile.

   Scopul nostru este acela de a imbunatati si extinde in permanenta gama de servicii oferite de noi, obtinerea loialitatii pe sectorul in care activam prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite clientilor nostri.

    La spalatoria profesionala ATCOM din Zalau, facem ceea ce stim cel mai bine: spalam, curatam, uscam, si calcam hainele dumneavoastra. Suntem rapizi, eficienti si seriosi.

   In speranta ca oferta de servicii a firmei noastre va satisface cerintele dvs, va stam la dispozitie pentru a dovedi calitatea serviciilor prestate!!! Garantam că odată ce ați folosit serviciile noastre, veți reveni de fiecare dată când hainele si covoarele dumneavoastră au nevoie de o spălare sau curățare profesională de calitate.

Va multumim anticipat pentru alegerea dumneavoastra!

                                                                         PRETURI IMBATABILE - SERVICII IREPROSABILE!!!!

Servicii

  • Instalatie  de dozat Detergenti profesionali - Spalarea cu acesti detergenti mareste durata de viata a lenjeriei intre 3 si 5 ori, in comparatie cu spalarea cu detergenti normali. Folosirea de detergenti profesionali, care asigura spalarea, inalbirea si dezinfectia rufelor fara a deteriora fibra tesaturii.
  • Instalatie de dedurizare a apei - Instalatie de dedurizare a apei care asigura spalarea rufelor de la o duritate zero a apei, ceea ce ajuta la obtinerea unei spalari de calitate superioara.
  • Uscare si Calcare - Uscarea si calcarea se face cu utilaje de mare productivitate. Plierea cearceafurilor se face automat, dupa care lenjeria este impachetata la cererea clientului in folie de plastic.
 • SERVICII CLASICE DE SPĂLĂTORIE ŞI CURĂŢĂTORIE CHIMICĂ ECOLOGICĂ
 • SERVICII DE SPĂLĂTORIE ŞI CURĂŢĂTORIE CHIMICĂ ECOLOGICĂ PENTRU CLIENŢII DIN INDUSTRIE
 • COMENZI TELEFONICE PENTRU SERVICII DE COLECTARE ŞI TRANSPORT
 • SERVICII DE MICI REPARAŢII DE CROITORIE
 • ÎNCHIRIERI LENJERIE ŞI ECHIPAMENTE

Galerie foto